Λυών – Παρί Σεν Ζερμέν 1-5: Πρόκριση - θρίαμβος, σόου και γκολάρα Μπαπέ! (vid)

Gazzetta team
Λυών – Παρί Σεν Ζερμέν 1-5: Πρόκριση - θρίαμβος, σόου και γκολάρα Μπαπέ! (vid)

bet365

Χατ – τρικ του Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος σημείωσε ένα «διαστημικό» γκολ στην θριαμβευτική (έκτη σερί) πρόκριση της Παρί Σεν Ζερμέν στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας, εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι η Λυών έμεινε με δέκα στο 61’.

Η έκτη διαδοχική πρόκριση της Παρί Σεν Ζερμέν στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας συνοδεύτηκε από ένα εμφατικό 5-1 στην έδρα της Λυών, το οποίο επί της ουσίας διαμορφώθηκε με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού.

Ένα χέρι του Φερνάντο Μαρσάλ μέσα στην περιοχή επέφερε ορθό πέναλτι και δίκαιη αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον Βραζιλιάνο αμυντικό, η Παρί πήρε προβάδισμα στο σκορ με την εύστοχη εκτέλεση του Νεϊμάρ και, στη συνέχεια κόντρα σε δέκα, έκανε… πάρτι.

Η Λυών, η οποία είχε προηγηθεί νωρίς με τον Μαρτίν Τεριέ (11’), έγινε έρμαιο στις διαθέσεις του Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος είχε ισοφαρίσει γρήγορα (14’) και έβαλε σφραγίδα πρόκρισης με ένα καταπληκτικό γκολ (70’), όπου πήρε την μπάλα πίσω από την σέντρα και πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του για το 3-1.

Ο Πάμπλο Σαράμπια (81’) και πάλι ο Μπαπέ (90’), ο οποίος έφτασε τα τριάντα γκολ στην φετινή σεζόν (!), έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στην πρόκριση της ομάδας του Τόμας Τούχελ, η οποία στις 25 Απριλίου στο «Σταντ ντε Φρανς» του Παρισιού θα διεκδικήσει το 13ο Κύπελλο της ιστορίας της, κόντρα στη νικήτρια του ημιτελικού Σεντ Ετιέν – Ρεν (Πέμπτη 05/03, 21:55).

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα