Στρασμπούρ – Μονακό 2-1

Gazzetta team
Στρασμπούρ – Μονακό 2-1

bet365

Η θητεία του Τιερί Ανρί στον πάγκο της Μονακό ξεκίνησε με ήττα 2-1 από την Στρασμπούρ. Τεσσάρα η Ναντ, εντυπωσιάζει η Λιλ.

Ο Ανρί έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο της Μονακό, παίρνοντας τη θέση του Ζαρντίμ, όμως τίποτα δεν άλλαξε για τους Μονεγάσκους. Η Στρασμπούρ έφτασε δίκαια στη νίκη με 2-1 και άφησε την Μονακό στην τελευταία τριάδα και γεμάτη προβλήματα.

Το ματς στράβωσε από νωρίς για τους φιλοξενούμενους, καθώς μόλις στο 17’ οι γηπεδούχοι έφυγαν στην κόντρα, ο Τόμασον έκανε την κεφαλιά και ο Σι, που ήταν η επιλογή του Ανρί για την εστία, έκανε λάθος εκτίμηση και μάζεψε την μπάλα από τα δίχτυα του για το 1-0. Όσο και να προσπάθησαν οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια δεν κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ, κυρίως λόγω του δικού τους εκνευρισμού. Το αποτέλεσμα ήταν να μείνουν με 10 παίκτες στο 66’, όταν ο Γκρανσντίρ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη και με 2-0 πίσω στο σκορ στο 84’ με γκολ του Μοτίμπα. Τελικά, το μόνο που κατάφεραν οι Μονεγάσκοι ήταν να μειώσουν στο τελικό 2-1 με πέναλτι του Τιέλεμανς στο 91’.

Στα υπόλοιπα ματς η Λιλ συνεχίζει να εντυπωσιάζει, κερδίζοντας με 2-1 στην έδρα της Ντιζόν. Ο Πέπε άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 21’, ο Αραούζο έκανε το 0-2 στο 43’, ενώ το μόνο που κατάφεραν να κάνουν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν με πέναλτι του Αμπέιντ στο 81’. Η Ναντ ξέσπασε πάνω στην Τουλούζ, την οποία διέλυσε με 4-0, με τον Σάλα να κάνει χατ τρικ, ενώ τους βαθμούς μοιράστηκαν Ρεμς και Ανζέ (1-1), όπως και η Καέν με την Γκινγκάμπ (0-0).

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα