Καθοριστική συνάντηση Νεϊμάρ με Αλ-Κελαϊφί στη Βραζιλία

Gazzetta team
Ο ισχυρός άνδρας της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί ταξίδεψε στη Βραζιλία για να συζητήσει με τον Νεϊμάρ το μέλλον του στον σύλλογο.

Ο σεΐχης του Κατάρ φέρεται να έδωσε εντολή για παραμονή του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν και την επόμενη σεζόν και ο πρόεδρος του γαλλικού συλλόγου, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές προκειμένου να ξεκαθαρίσει από τώρα το ζήτημα με το μέλλον του Βραζιλιάνου άσου.

Ο Αλ-Κελαϊφί ταξίδεψε ως τη Βραζιλία, όπου βρίσκεται ο Νεϊμάρ μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, ώστε να συζητήσει μαζί του τα δεδομένα που υπάρχουν.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σεβίλλη με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι επαφές που θα έχει ο ισχυρός άνδρας της Παρί με τον Νεϊμάρ στη χώρα της Λατινικής Αμερικής θα κρίνουν πολλά αναφορικά με το μέλλον του, τη στιγμή που τα δημοσιεύματα από την Ισπανία, τα οποία τον συνδέουν τόσο με την Μπαρτσελόνα όσο και με τη Ρεάλ Μαδρίτης, βρίσκονται πάντα στην επιφάνεια.