Μπάγερν – Στουτγκάρδη 4-0: Δεν παίζεται ούτε με 10 (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Η Μπάγερν έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 11' αλλά με τον Λεβαντόφσκι να πετυχαίνει χατ τρικ, τελικά διέλυσε 4-0 τη Στουτγκάρδη, αφήνοντας εκτεθειμένο τον Ντίνο Μαυροπάνο (βασικός).

Η Στουτγκάρδη είναι μια αρκετά καλή ομάδα της Bundesliga, η οποία βρίσκεται σε θέση Ευρώπης. Ωστόσο, η Μπάγερν δεν παίζεται στην πραγματικότητα από κανέναν εντός συνόρων. Ισως και εκτός αυτών. Αυτή τη φορά οι Βαυαροί έκαναν τρομερή επίδειξη κυριαρχίας, φτάνοντας στο εκπληκτικό 4-0 και ενώ έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 11' και το παιχνίδι να μην έχει ακόμα γκολ.

Ο Ντέιβις αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, αλλά οι συμπαίκτες του κάλυψαν κάτι παραπάνω από επάξια το κενό που άφησε. Και εννοείται πρώτος και καλύτερος ο Λεβαντόφσκι, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ. Ο Λέβα ξεκίνησε το show του στο 18' με προβολή και στο 22' Μίλερ, Σανέ, Γκνάμπρι έκρυψαν το τόπι και ο τελευταίος το εμφάνισε στην εστία των φιλοξενούμενων. Η κεφαλιά του Λέβα (23') ολοκλήρωσε ένα τρελό πεντάλεπτο με τρία γκολ για τους γηπεδούχους.

Ωστόσο, ο Πολωνός terminator απλά δεν σταματιόταν. Στο 39' νίκησε τους πάντες και τον Ντίνο Μαυροπάνο (βασικός στο ματς) και με το χατ τρικ του έφτασε τα 35 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Πλέον θέλει ακόμα έξι για να ξεπεράσει το θρυλικό στην ιστορία της Bundesliga, τα 40 τέρματα του Γερντ Μίλερ. Και με εννέα αγωνιστικές να απομένουν, ποιος πιστεύει ότι δεν θα το κάνει; Κάπως έτσι λοιπόν η Μπάγερν επέστρεψε στο +4 από τη 2η Λειψία.

Μπάγερν (Χάνζι Φλικ): Νόιερ, Μπόατενγκ, Ζίλε, Ντέιβις, Παβάρ, Αλάμπα, Γκορέτσκα, Σανέ (83' Χάβι Μαρτίνεθ), Μίλερ (83' Μουσιάλα), Γκνάμπρι (60' Κομάν), Λεβαντόφσκι (70' Τσούπο-Μότινγκ)

Στουτγκάρδη (Πελεγκρίνο Ματαράτσο): Κόμπελ, Μαυροπάνος, Αντόν, Κεμπφ, Ααμάντα (46' Φέρστερ), Εντο (77' Καράσορ), Γουαμανγκιτούκα (35' Κλίμοβιτς), Σόσα (46' Γκονσάλες), Κουλιμπαλί, Κάστρο (76' Ντιβάντι), Κάλαϊτζιτς.