Χέρτα – Σάλκε 3-0: Την άφησε στο... 2020 (vid)

Gazzetta team
Χέρτα – Σάλκε 3-0: Την άφησε στο... 2020 (vid)

bet365

Η κατηφόρα της Σάλκε συνεχίζεται και στο 2021, με τη Χέρτα Βερολίνου να αφήνει τους Βασιλικούς Μπλε χωρίς νίκη για 30ο διαδοχικό ματς (3-0) και να τους οδηγεί ολοταχώς στο χειρότερο σερί της ιστορίας στη Bundesliga (31 παιχνίδια).

Ούτε η έλευση του 4ου διαφορετικού προπονητή σε τρεις μήνες δεν μπόρεσε να βγάλει τη Σάλκε από τις ράγες που οδηγούν στο πιο αρνητικό σερί όλων των εποχών στη Bundesliga. Η Χέρτα Βερολίνου έγινε η 30η ομάδα στη σειρά που κρατάει τους Βασιλικούς Μπλε μακριά από τη νίκη, φιλοδορώντας τους, μάλιστα, με τριάρα για… ποδαρικό στο 2021 και τα χειρότερα απέχουν μία αγωνιστική για την ομάδα του Κρίστιαν Γκρος.

Χάρη στα γκολ των Γκεντουζί (36’), Κόρντομπα (52’) και Πιόντεκ (80’), οι πρωτευουσιάνοι πήραν άνετα το τρίποντο και πλέον, η Σάλκε υποδέχεται τη Χόφενχαϊμ στις 9 Ιανουαρίου με σκοπό να αποτρέψει στο… παρά πέντε τη «στάμπα» του μεγαλύτερου σερί χωρίς νίκη στην ιστορία του γερμανικού πρωταθλήματος. Αυτό ανήκει για λίγο ακόμη στην Ταζμάνια Βερολίνου, που είχε σταματήσει στα 31 παιχνίδια πριν από 55 ολόκληρα χρόνια.
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα