Νοvileague: Κέρδισε 100 ευρώ στις ματσάρες Μπάγερν-Λειψία και Τότεναμ-Άρσεναλ

Gazzetta team
To πρωτάθλημα της Νovileague έχει πάρει... φωτιά και το Σαββατοκύριακο μπορεί να χαρίσει 100 ευρώ σε όποιον βρει τα σκορ στα ματς Μπάγερν-Λειψία και Τότεναμ-Άρσεναλ.

Αυτή τη φορά η κορυφή έχει χώρο για αρκετό κόσμο στη ΝοviLeague by Novibet. Έχουμε μεγάλο ντέρμπι για την πρώτη θέση και το έπαθλο των 50.000. Η μάχη καλά κρατεί, αφού 6 παίκτες έχουν 11 σωστές προβλέψεις και βρίσκονται στην κορυφή, ενώ από πίσω υπάρχει αρκετός κόσμος που στοχεύει να κάνει την ανατροπή.

Η NoviLeague περιλαμβάνει ματσάρες αυτό το Σαββατοκύριακο. Πρέπει να θυμάστε όλοι πως αν κάποιος καταφέρει κι έχει 20+ σωστές προβλέψεις μέχρι το τέλος της NoviLeague (έχει 50 αγωνιστικές) θα... φύγει με το μεγάλο έπαθλο του διαγωνισμού των 500.000 ευρώ.

Η NoviLeague είναι γεμάτη προσφορές. Και δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό για την την 40η και 41η αγωνιστική. Τα ματς της Μπάγερν με τη Λειψία (5/12) και της Τότεναμ με την Άρσεναλ (6/12) κλέβουν την παράσταση. Δύο ντερμπάρες που μπορεί να σας φέρουν κέρδη, αν μαντέψετε σωστά. Εάν κάποιος βρει και τα δύο σκορ στα μεγάλα ντέρμπι θα πάρει 100 ευρώ! Η συμμετοχή είναι δωρεάν ακόμα και αν κάποιος ξεκινήσει σήμερα στην NoviLeague και τα 100 ευρώ θα πάνε σε όλους όσους βρουν τα δύο σωστά σκορ. Mην χάσετε την ευκαιρία.

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777. ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ. ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ.