Κολωνία - Ουνιόν 1-2: Ακάθεκτοι οι Βερολινέζοι! (vid)

Gazzetta team
Κολωνία - Ουνιόν 1-2: Ακάθεκτοι οι Βερολινέζοι! (vid)

bet365

Η Ουνιόν εντυπωσιάζει, επικράτησε 2-1 της Κολωνίας εκτός έδρας και βρέθηκε στην 5η θέση της Βundesliga! Κατηφόρα και αρνητικά ρεκόρ οι γηπεδούχοι.

Η ομάδα του Ουρς Φίσερ εντυπωσιάζει, πέρασε και από την έδρα της Κολωνίας (2-1) και βρέθηκε στο -4 από την κορυφή. Η Ουνιόν συμπλήρωσε αήττητο επτά παιχνιδιών (4 νίκες) και κάνει την καλύτερη σεζόν της μικρής ιστορίας της στη Bundesliga. Στον αντίποδα, η Κολωνία είναι στον πάτο της βαθμολογίας κι έπειτα από οκτώ στροφές δεν έχει ακόμα νίκη. Παράλληλα, ισοφάρισε το αρνητικό ρεκόρ της σεζόν 2005-06, αφού μετρά 18 σερί παιχνίδια χωρίς τρίποντο. Εξάλλου, δέχεται γκολ εδώ και 19 διαδοχικά παιχνίδια στο πρωτάθλημα, κάτι που είχε να συμβεί από το 1974.


Στο 27' ο Αβονίγι άνοιξε το σκορ για την Ουνιόν, ωστόσο, ο Σκίρι στο 36' έφερε το ματς στα ίσα. Ωστόσο, ο Κρούζε στο 72' πέτυχε το γκολ νίκης για τους φιλοξενούμενους με διπλή προσπάθεια έπειτα από το χαμένο πέναλτι που εκτέλεσε. Οι γηπεδούχοι πάντως είχαν μεγάλη ευκαιρία στο τέλος να ισοφαρίσουν, αλλά το φάουλ του Ρετσμπεκάι σταμάτησε στο δοκάρι. Ο Λημνιός μπήκε στο 65' στη θέση του Ντρέξλερ, χωρίς όμως να μπορέσει να βοηθήσει.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα