Μεταξάς: Ιστορική στιγμή με Έλληνα χεντ κοουτς σε ματς της Bundesliga!

Μεταξάς: Ιστορική στιγμή με Έλληνα χεντ κοουτς σε ματς της Bundesliga!

bet365

Ο τέως βοηθός του Μίχαελ Σκίμπε στην Εθνική, Ηρακλής Μεταξάς, κλήθηκε να καθοδηγήσει ως πρώτος προπονητής την Άουγκσμπουργκ και δεν τα πήγε άσχημα, καθώς η δεύτερη της Bundesliga απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία από την Βόλφσμπουργκ (0-0).

Ο 53χρονος τεχνικός είχε θητεύσει και στην εθνική ομάδα ως ασίσταντ του Μίχαελ Σκίμπε, ενώ πέρυσι εργάστηκε στο ίδιο πόστο στην Ντάρμσταντ (Β΄ Γερμανίας) κατέχοντας τον ρόλο του άμεσου συνεργάτη του Δημήτρη Γραμμόζη. Από τον περασμένο Ιούλιο ο Μεταξάς προβιβάσθηκε στην Bundesliga και συγκεκριμένα στην Άουγκσμπουργκ, στο πλευρό του Χάικο Χέρλιχ.

Ένα πνευμονολογικό πρόβλημα του Χέρλιχ τον οδήγησε εκτός πάγκου και έτσι ο Ηρακλής Μεταξάς κλήθηκε να καθοδηγήσει την Άουγκσμπουργκ ως πρώτος προπονητής στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Βόλφσμπουργκ. Το τελικό 0-0 διατήρησε το αήττητο της ομάδας του ομογενή τεχνικού για τρίτο ματς (2-1-0).

«Αμυντικά κάναμε καλή δουλειά, αλλά στο επιθετικό κομμάτι υπήρχε περιθώριο για βελτίωση», σχολίασε μεταξύ άλλων ο Μεταξάς αμέσως μετά την αναμέτρηση.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα