«Ντόπαραν» τους παίκτες οι οπαδοί της Ντιναμό Δρέσδης με καπνογόνα έξω από το ξενοδοχείο (pic)

Κώστας Τόπας
«Ντόπαραν» τους παίκτες οι οπαδοί της Ντιναμό Δρέσδης με καπνογόνα έξω από το ξενοδοχείο (pic)

bet365

Την στήριξη και την αγάπη τους προς τον σύλλογο, θέλησαν να δείξουν οι οπαδοί της Ντιναμό Δρέσδης, οι οποίοι έστησαν... πάρτι έξω από το ξενοδοχείο όπου διαμένει η ομάδα.

Η Ντιναμό Δρέσδης είναι η μοναδική ομάδα της δεύτερης κατηγορίας πρωταθλήματος στη Γερμανία, η οποία δεν έχει ξεκινήσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Κι αυτό εξαιτίας των τριών θετικών κρουσμάτων κορονοϊού που βρέθηκαν στην ομάδα.

Από τις 9 Μαΐου, ποδοσφαιριστές και μέλη του συλλόγου έχουν κλειστεί σε καραντίνα σε ξενοδοχείο, ώστε να μην υπάρχει επαφή με τον έξω κόσμο ενώ όπως ήταν λογικό η ομάδα δεν έδωσε τα προγραμματισμένα παιχνίδια κόντρα σε Αννόβερο και Γκρόιτερ Φιρτ.

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα καραντίνας, η ομάδα επιστρέφει στη δράση σήμερα, δίνοντας τον πρώτο της αγώνα μετά την επανέναρξη κόντρα στην Στουτγκάρδη (31/05, 14:30) και οι οπαδοί της Ντιναμό Δρέσδης, θέλησαν να εμψυχώσουν τους ποδοσφαιριστές, πριν το μεγάλο ματς.

Ετσι, το βράδυ του Σαββάτου (30/05) έστησαν πάρτι με καπνογόνα και συνθήματα «ντοπάροντας» ψυχολογικά την ομάδα, ώστε να πάρει τη νίκη.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα