Λεβερκούζεν - Βόλφσμπουργκ 1-4: Διασυρμός και... περιπέτειες! (vid)

Gazzetta team
Λεβερκούζεν - Βόλφσμπουργκ 1-4: Διασυρμός και... περιπέτειες! (vid)

bet365

Η Λεβερκούζεν γνώρισε τον εντός έδρας διασυρμό από τη Βόλφσμπουργκ με 4-1 και η μάχη για το σεντόνι έχει ακόμα αρκετό δρόμο... Βήμα Ευρώπης οι Λύκοι.

Τα γήπεδα χωρίς κόσμο δεν είναι... σύμμαχος των γηπεδούχων στη Bundesliga, κάτι που επιβεβαιώθηκε και στην Μπάι Αρίνα. Η Λεβερκούζεν όχι μόνο δεν κατάφερε να πετύχει το 3 στα 3 στην επανέναρξη, αλλά διασύρθηκε από τη Βόλφσμπουργκ με 4-1! Eτσι, βρέθηκε στην 5η θέση (ισοβαθμεί με την 4η Γκλάντμπαχ) και η μάχη για το σεντόνι θα είναι καυτή. Αντίθετα, οι Λύκοι εντυπωσίασαν κι έκαναν ακόμα ένα μεγάλο βήμα για την έξοδο στο Europa League.

H Λεβερκούζεν είχε την κατοχή, αλλά και τις τρύπες στην άμυνα. Η Βόλφσμπουργκ βρήκε αντεπιθέσεις, εκμεταλλεύθηκε τα κενά και απείλησε. Ο Πόνγκρασιτς και ο Βέγκορστ έχασαν καλές ευκαιρίες, ενώ στο 16' ο Χραντέτσκι έσωσε τους γηπεδούχους στην προσπάθεια του Βίκτορ. Η πρώτη καλή στιγμή για τις «ασπιρίνες» ήρθε στο 39' με τον Χάβερτς, αλλά ο 20χρονος δεν μπόρεσε να σημαδέψει σωστά. Αντίθετα, ο Πόνγκρασιτς στο 43' ήταν εύστοχος πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ του στη Bundesliga. Οι Λύκοι είχαν την ουσία και σε τέσσερα λεπτά... καθάρισαν το ματς. Στο 64' ο Αρνολντ με συρτό φάουλ και ευθύνη του Χάβερτς πέτυχε το 2-0 και στο 68΄ο Στέφεν σημείωσε το 3-0. Πάρτι για τη Βόλφσμπουργκ, μιας και στο 75' πάλι ο Πόνγκρασιτς πέτυχε το 4-0. Το μόνο που κατάφεραν οι «ασπιρίνες» ήταν να μειώσουν στο 85' με τον Μπάουμγκαρτλινγκερ.

Λεβερκούζεν: Χράντετσκι, Μπέντερ (46΄ Ντράγκοβιτς), Βάιζερ (46' Μπάουμγκαρτλινγκερ), Βέντελ, Ταπσόντα, Αράνγκις, Μπελαράμπι (46' Βιρτζ), Ντεμιρμπάι (65' Αλάριο), Αμίρι, Χάβερτς, Ντιαμπί (74΄Μπέιλι)

Βόλφσμπουργκ: Καστέλς, Ρουσιγιόν, Μπρουκς (82΄Κνόκε), Μπαμπού, Πόνγκρασιτς, Αρνολντ, Στέφεν (76΄Μαρμούς), Σκλάγκερ, Μπρεκάλο (65' Γκίντσεκ), Βέγκορστ, Ζοάο Βίκτορ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα