Χάαλαντ: Είχε αυξήσει τη μυική του μάζα κατά 12 κιλά σε 15 μήνες! (pic & vid)

Χάαλαντ: Είχε αυξήσει τη μυική του μάζα κατά 12 κιλά σε 15 μήνες! (pic & vid)

Χάαλαντ: Είχε αυξήσει τη μυική του μάζα κατά 12 κιλά σε 15 μήνες! (pic & vid)

bet365

Το... βουνό από φαγητό που είχε στο πιάτο του, ο σάκος που έκοψε στα δύο κι ο τραυματισμός που του άλλαξε την καριέρα. Ο προπονητής του κι ένας συμπαίκτης του στην Μόλντε θυμούνται πως ο Χάαλαντ από ένα μικρόσωμο αγόρι έγινε ο επιθετικός που... σκοτώνει όλες τις άμυνες!

Χωρίς καμία αμφιβολία, ο Χάαλαντ είναι το νέο «παιδί θαύμα» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Εκτός από το... δολοφονικό του ένστικτο στο σκοράρισμα, σ' ένα άρθρο του το «Sport Bible» ασχολείται με τη σωματοδομή του, η οποία θυμίζει «ψυγείο» όπως χαρακτηριστικά λέει ο εν λόγω αρθρογράφος.

Ο πρώην προπονητής του αποκάλυψε τη μεταμόρφωση του Νορβηγού.

Πριν σου πούμε το οτιδήποτε, σου θυμίζουμε πως το 2006, ο Χάαλαντ ως 5χρονο αγόρι που ήταν έκανε παγκόσμιο ρεκόρ με το μακρύτερο άλμα που είχε έως τότε οποιοδήποτε άλλο παιδί στην ηλικία του.

«Το σώμα του ανταποκρίνεται τόσο καλά στις προπονήσεις λόγω του ότι είναι προικισμένος γενετικά», είπε στην As ο Erase Steenslid και εξήγησε:

«Πήρε 12 μυικά κιλά σε 15 μήνες. Ήταν τρελό. Χτίσαμε τους μύες του από το μηδέν. Ήταν πάντα κοντά στον μπουφέ και το πιάτo του είχε κυριολεκτικά ένα βουνό φαγητού».

Βέβαια ο Χάαλαντ έτρωγε πολύ και ακολουθούσε σκληρό πρόγραμμα γυμναστικής.

«Σχεδίασα ένα γύρο, όπου σε μία από από τις στάσεις θα έπρεπε να χτυπάει έναν σάκο... και μια μέρα το χώρισε στα δύο!»

Ο τραυματισμός που τον... εκτόξευσε!

Ο Ρούμπεν Γκαμπρίελσεν, άλλοτε συμπαίκτης του στη Μόλντε θυμάται:

«Όταν ήρθε στο σύλλογο ήταν ένα μικρόσωμο αγόρι... δεν ήταν τόσο καλός για να είμαι ειλικρινής. Σκεφτόμουν ότι απλά μπορεί να παίξει στη Νορβηγία.

Και τότε αρρώστησε και τραυματίστηκε και δεν τον είχαμε δει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όταν επέστρεψε τόσο μεγάλος... ήταν τόσο μεγάλος! Ήταν ένα διαφορετικό ζώο.

Τους... σκότωνε όλους στην προπόνηση, ξεκινήσαμε να γελάμε και εγώ σκεφτόμουν "ποιος είναι αυτός ο τύπος;". Από εκεί και ύστερα εκτοξεύτηκε».

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα