Ζανκτ Πάουλι – Νυρεμβέργη: Με μάσκες στ' αποδυτήρια, αποστάσεις και προσοχή (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ζανκτ Πάουλι – Νυρεμβέργη: Με μάσκες στ' αποδυτήρια, αποστάσεις και προσοχή (vid)

bet365

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα της επιστροφής του ποδοσφαίρου στην Ευρώπη την εποχή της πανδημίας, οι εικόνες από το Ζανκτ Πάουλι – Νυρεμβέργη προκαλούν το ενδιαφέρον για τα μέτρα ασφαλείας που τηρούνται...

Οι ποδοσφαιριστές καθώς αποχωρούσαν μετά το ζέσταμά τους πριν από την έναρξη της αναμέτρησης έπρεπε να πάρουν να φορέσουν μάσκα για τ' αποδυτήρια και μόλις ξαναβγήκαν – ακανόνιστα δίχως τελετουργικό – στον αγωνιστικό χώρο τις πέταξαν στον κάδο.

Οι ελάχιστοι που έχουν δικαίωμα παρουσίας σε εξέδρα είναι διασκορπισμένοι, αποστάσεις είχαν οι ποδοσφαιριστές και στο μπουθ, ενώ, οι προπονητές των δύο ομάδων στις οποίες αγωνίζονται οι Διαμαντάκος και Μαυροπάνος, χαιρετήθηκαν με αγκώνες.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

BUNDESLIGA NEWS FEED