Ντόρτμουντ – Σάλκε: Ο Χούμελς ξέχασε την απαγόρευση και φύσηξε τη μύτη του (vid)

Gazzetta team
Ντόρτμουντ – Σάλκε: Ο Χούμελς ξέχασε την απαγόρευση και φύσηξε τη μύτη του (vid)

bet365

Ο Ματς Χούμελς έκανε το λάθος να βάλει το δάχτυλό του και να πετάξει τα υγρά της μύτης του στο χορτάρι, κάτι που θεωρείται επικίνδυνο και απαγορευμένο εν μέσω κορονοϊού.
Στο εγχειρίδιο επανέναρξης της Μπουντεσλίγκα εν μέσω κορονοϊού, είναι κάτι που απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά. Οι παίκτες δεν επιτρέπεται να φυσούν τη μύτη τους, σε ένα στιγμιότυπο που επαναλαμβάνεται διαρκώς σε κάθε αγώνα από καταβολής ποδοσφαίρου. Επομένως, δεν είναι παράλογο να το κάνεις κάποιος αυθόρμητα. Όπως συνέβη με τον Ματς Χούμελς, καθώς μπήκε στο γήπεδο για το β’ μέρος του Ντόρτμουντ – Σάλκε. Και εννοείται το δικό του δάκτυλο για να πετάξει τα υγρά της μύτης του στο χορτάρι, έκαναν τον γύρο του κόσμου.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

BUNDESLIGA NEWS FEED