Κορονοϊός: Χωρίς τον... τράγο της η Κολωνία στην επιστροφή!

Gazzetta team
Κορονοϊός: Χωρίς τον... τράγο της η Κολωνία στην επιστροφή!

bet365

Για πρώτη φορά έπειτα από 12 χρόνια, η Κολωνία θα παρουσιαστεί χωρίς τη μασκότ, Χένες, κόντρα στη Μάιντζ εξαιτίας των αυστηρών υγειονομικών κανονισμών!
Η Bundesliga επιστρέφει, τα μέτρα όμως θα είναι αυστηρά, πολύ αυστηρά. Λίγο περισσότεροι από 300 αξιωματούχοι και προσωπικό επιτρέπεται να βρίσκονται μέσα ή εκτός σταδίου σε κάθε αγώνα πρωταθλήματος, για να μειωθεί ο κίνδυνος μόλυνσης. Ετσι, μεταξύ άλλων «κόπηκε» και η μασκότ της Κολωνίας, ο «τράγος» Χένες. Θα είναι η πρώτη φορά από το 2008 που η μασκότ της ομάδας δεν θα εμφανιστεί πριν από την σέντρα.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

BUNDESLIGA NEWS FEED