Χόφενχαϊμ – Μπάγερν: Ο Φλικ απαίτησε από τους οπαδούς να κατεβάσουν πανό με υβριστικό περιεχόμενο (vid)

Gazzetta team
Χόφενχαϊμ – Μπάγερν: Ο Φλικ απαίτησε από τους οπαδούς να κατεβάσουν πανό με υβριστικό περιεχόμενο (vid)

bet365

Το... πάρτι της Μπάγερν Μονάχου στο Σισχάιμ διεκόπη από πανό με υβριστικό περιεχόμενο κατά του αφεντικού της Χόφενχαϊμ, Ντίτμαρ Χοπ, που σήκωσαν οπαδοί των φιλοξενούμενων.

Την ώρα που η Μπάγερν Μονάχου διέλυε εντός αγωνιστικού χώρου την Χόφενχαϊμ με «βροχή» από γκολ, οπαδοί της που ταξίδεψαν στο Σισχάιμ για να βρεθούν στο πλευρό της, σήκωσαν στις εξέδρες πανό με υβριστικό περιεχόμενο κατά του αφεντικού της Χόφενχαϊμ, Ντίτμαρ Χοπ («Ο Ντίτμαρ Χοπ παραμένει πουτ@@@@@ γιος»).

Ο ισχυρός άνδρας των γηπεδούχων αποτελεί κόκκινο πανί για τους ultras αρκετών ομάδων της Bundesliga, λόγω της επιχειρηματικής συνεργασίας που διατηρεί ο τεχνολογικός κολοσσός του (SAP) με την Μπάγερν, αλλά και της μεγαλοεπενδυτικής δράσης του στον σύλλογο από όταν ανέβηκε στην Bundesliga την σεζόν 2008/09.

Το παιχνίδι διεκόπη, με τον προπονητή Χάνσι Φλικ να πηγαίνει μέχρι την πλευρά των οπαδών και να τους ζητάει μετ' επιτάσεως να κατεβάσουν το πανό, ενώ τους φώναζε (και τους έδειχνε με τα δάχτυλα) ότι «έχουμε βάλει έξι γκολ και εσείς κάνετε βλακείες»...

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα