Ακάθεκτη η Λειψία (vid)

Gazzetta team
Ακάθεκτη η Λειψία (vid)

bet365

Η Λειψία πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της και συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία για το Champions League. Νίκες για Βέρντερ, Γκλάντμπαχ, Λεβερκούζεν.

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Λειψία, που παρά τις απουσίες της καθάρισε το ματς με την Βόλφσμπουργκ από το πρώτο ημίχρονο, έφτασε στη νίκη με 2-0 και κρατάει την 3η θέση στο χέρι της.

Οι Ταύροι μπήκαν δυνατά και στο 16’ ο Καμπλ έκανε το 1-0. Τα πάντα τελείωσαν στο 28’, με τον Βέρνερ να κάνει και το 2-0 και τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να ακολουθήσουν. Οι παίκτες του Ράνγκνικ θα μπορούσαν να είχαν πετύχει ακόμη περισσότερα τέρματα, αλλά και το 2-0 τους κάνει.

Βλέπει Ευρώπη η Βέρντερ
Η εντυπωσιακή πορεία της Βέρνερ Βρέμης συνεχίζεται, αφού πήρε τη νίκη και επί της Φράιμπουργκ με το τελικό 3-1, με αποτέλεσμα να προσπεράσει την Βόλφσμπουργκ και να ανέβει στην 6η θέση, η οποία δίνει εισιτήριο για το Europa League. Στόχος που μπορεί να επιτευχθεί, αν σκεφτεί κανείς ότι οι Πράσινοι είναι αήττητοι επί 12 αγωνιστικές (6-6-0) ενώ παράλληλα βρίσκονται και στα ημιτελικά του κυπέλλου. Στα του ματς, το 0-0 παρέμενε ως το 76ο λεπτό, όταν ο Κλάασεν έκανε το 1-0. Το γκολ του Γκέμπρε Σελασιέ στο 84' για το 2-0 βασικά κλείδωσε το τρίποντο, αφού το μόνο που πρόλαβε να κάνει η Φράιμπουργκ ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις με τον Βάλντσμιντ.

Επιτέλους νίκη η Γκλάντμπαχ
Ύστερα από 3 ματς χωρίς νίκη η Γκλάντμπαχ μπόρεσε επιτέλους να πανηγυρίσει ξανά και να διατηρήσει τις ελπίδες της για επιστροφή στην 4άδα. Η ομάδα του Χέκινγκ, που θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, κέρδισε με 1-0 στο Αννόβερο χάρη στο γκολ του Ράφαελ στο 53’, με τον Βραζιλιάνο να έρχεται από τον πάγκο μόλις στο 5’, όταν τραυματίστηκε ο Στιντλ, και να κάνει τη διαφορά.

Βυθίζεται η Στουτγκάρδη
Η Στουτγκάρδη, πλέον, βλέπει τη Νυρεμβέργη να πλησιάζει στους 3 βαθμούς και κινδυνεύει με άμεσο υποβιβασμό. Οι Σουηβοί υποδέχθηκαν την Λεβερκούζεν και τα πάντα κρίθηκαν στην επανάληψη, με τον Χάβερτς να κάνει το τελικό 0-1 με πέναλτι στο 64’. Το ματς ήταν ανοιχτό, κρίθηκε στις λεπτομέρειες, αλλά οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση...

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα