Κλόζε: Ανακοινώθηκε ως ο νέος προπονητής της Νυρεμβέργης

Κλόζε: Ανακοινώθηκε ως ο νέος προπονητής της Νυρεμβέργης

Newsroom
Κλόζε

bet365

Ο θρυλικός Μίροσλαβ Κλόζε αναλαμβάνει τα ηνία της Νυρεμβέργης, η οποία έχει στόχο την άνοδο.

Ο άλλοτε επιθετικός της εθνικής Γερμανίας, Μίροσλαβ Κλόζε, που έχει συνδέσει το όνομά του με τον παίκτη που έχει τα περισσότερα γκολ σε Μουντιάλ (16 γκολ), επιστρέφει στη Γερμανία μετά το πέρασμά του από την αυστριακή Αλταχ.

Η Νυρεμβέργη ανακοίνωσε την πρόσληψή του για τη θέση του πρώτου προπονητή της ομάδας κι ο στόχος του συλλόγου δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Bundesliga. Στις δηλώσεις του μάλιστα εξήρε και το έργο του Γιώτη Χατζηαλεξίου, ο οποίος έχει αναλάβει χρέη αθλητικού διευθυντή στην ομάδα.

«Παράδοση, πάθος, ειλικρινής δουλειά, υπέροχοι οπαδοί – όλα αυτά είναι πράγματα που αγαπώ στο ποδόσφαιρο και τα οποία συνδέω με την Nυρεμβέργη. Γι' αυτό με προσέγγισε αμέσως η ευκαιρία να γίνω προπονητής εδώ. Ο σύλλογος έχει μια μεγάλη βάση με τη νεανική του δουλειά πάνω στην οποία θέλουμε να συνεχίσουμε να χτίζουμε. Το Γιώτη Χατζηαλεξίου τον γνωρίζω και τον σέβομαι πολλά χρόνια. Είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος προσωπικά και στον τρόπο σκέψης που έχουμε για το ποδόσφαιρο. Τώρα είναι ώρα να ξεκινήσουμε, να αντιμετωπίζουμε τα πράγματα και να σχεδιάσουμε τη σεζόν βάζοντας τα πράγματα στη σωστή κατεύθυνση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα