Σάλιακας: Έκανε ασίστ στη νίκη της Ζανκτ Πάουλι (vid)

Σάλιακας: «Στενοχωρίθηκα που δεν κλήθηκα στην εθνική»

bet365

Η Ζάνκτ Πάουλι του Μανώλη Σάλιακα επικράτησε με 2-1 της Πάντερμπορν και συνέχισε την πρωταθληματική πορεία στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας με τον Έλληνα μπακ να δίνει ασίστ στο δεύτερο γκολ.

Την τρίτη της σερί νίκη πέτυχε η Ζανκτ Πάουλι που κέρδισε με 2-1 εντός έδρας την Πάντερμπορν και συνέχισε να οδηγεί την κούρσα για τον τίτλο στην δεύτερη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Ο δικός μας Μανώλης Σάλιακας αγωνίστηκε και πάλι βασικός στην επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά την διακοπή των εθνικών ομάδων κι έδωσε μάλιστα και την ασίστ για το 2-0 της ομάδας του στο 47ο λεπτό. Ο Έλληνας μπακ πέρασε μία ωραία πάσα κι έβγαλε τον Ρίτζκα στα όρια της περιοχής, ο οποίος με ωραίο σουτ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και σκόραρε ένα γκολ, που έμελλε να είναι τελικά κι εκείνο που θα χώριζε στο τέλος τις δύο ομάδες.

Ο 27χρονος δεξιός μπακ πραγματοποιεί μία αρκετά καλή σεζόν φέτος έχοντας σκοράρει δύο γκολ και δώσει δύο ασίστ σε 2.378 αγωνιστικά λεπτά όντας ο βασικός δεξιός οπισθοφύλακας της ομάδας του.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα