Αλέ: «Η απώλεια της Bundesliga ήταν πιο δύσκολο να το αποδεχτώ από τον καρκίνο»

Αλέ: «Η απώλεια της Bundesliga ήταν πιο δύσκολο να το αποδεχτώ από τον καρκίνο»

Νίκος Κικίδης
Αλέ: «Η απώλεια της Bundesliga ήταν πιο δύσκολο να το αποδεχτώ από τον καρκίνο»

bet365

Για την οδυνηρή απώλεια της Bundesliga με τη Ντόρτμουντ μίλησε ο Σεμπαστιάν Αλέ, ο οποίος τόνισε πως ήταν πιο δύσκολο να το αποδεχτεί από τη διάγνωση περί καρκίνου στους όρχεις.

Η Ντόρτμουντ την περσινή περίοδο κατάφερε να χάσει μέσα από τα χέρια της το πρωτάθλημα στη Γερμανία, καθώς την τελευταία αγωνιστική κόλλησε στο 2-2 με τη Μάιντς και επέτρεψε στη Μπάγερν να την προσπεράσει και να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Πρόκειται για μια οδυνηρή στιγμή και μαύρη κηλίδα στην ιστορία του κλαμπ που επηρέασε ακόμα και τους πιο σκληρούς «μαχητές». Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Σεμπαστιάν Αλέ, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Athletic» δεν έκρυψε την απογοήτευσή του.

Χαρακτήρισε μάλιστα πως η απώλεια της Bundesliga ήταν η πιο απογοητευτική στιγμή που έχει ζήσει στο ποδόσφαιρο, ενώ πρόσθεσε πως ήταν πιο δύσκολο να το αποδεχτεί από τη διάγνωση του καρκίνου στους όρχεις που τον ταλαιπώρησε στο παρελθόν.

«Ήταν η μεγαλύτερη απογοήτευση που ένιωσα στο ποδόσφαιρο. Ήταν πιο δύσκολο να το αποδεχτώ από τον καρκίνο, γιατί θα μπορούσαν να το επηρεάσω. Δεν ήμουν απλά ένα θύμα, αλλά ένας ηθοποιός στο έργο. Ήταν τόσο επίπονο.

Σε τέτοιες καταλαβαίνεις πόσο τυχερός και ευλογημένος είσαι όταν έχεις την οικογένεια και τους φίλους σου δίπλα σου. Αν ήμουν μόνος μου, θα είχα μπει κάτω από τη γη για μια εβδομάδα και δεν κουνιόμουν» τόνισε μεταξύ άλλων.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα