Μπάγερν: Ο Τούχελ κινδυνεύει με άμεση απόλυση σε περίπτωση αποκλεισμού στο Champions League

Μπάγερν: Ο Τούχελ κινδυνεύει με άμεση απόλυση σε περίπτωση αποκλεισμού στο Champions League

Νίκος Κικίδης
Ο Τούχελ έπιασε δουλειά στην Μπάγερν

bet365

Ένας πρώιμος αποκλεισμός της Μπάγερν στο Champions League μπορεί να επισπεύσει τις αλλαγές στην τεχνική ηγεσία, με τον Τούχελ να αποχωρεί πριν από το τέλος της σεζόν.

Πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο ενδέχεται να καταφτάσει τελικά το διαζύγιο μεταξύ Μπάγερν και Τόμας Τούχελ. Οι δυο πλευρές έχουν επικοινωνήσει τις προθέσεις τους να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους μετά το φινάλε της σεζόν, όμως το Champions League μπορεί να επισπεύσει τις διαδικασίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Sky Sports Germany» σε περίπτωση που οι Βαυαροί δεν καταφέρουν να ανατρέψουν το σκορ του πρώτου αγώνα κόντρα στη Λάτσιο και αποκλειστούν από τη φάση των «16» της διοργάνωσης, τότε ο Γερμανός προπονητής πιθανότατα θα χαιρετήσει άμεσα!

Το πρόβλημα βέβαια έγκειται στο γεγονός πως αυτή την περίοδο κανένας υπηρεσιακός προπονητής πείθει τη Μπάγερν πως μπορεί να αναλάβει τη διαχείριση της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν, όταν οι διεργασίες για νέο τεχνικό θα βρίσκονται σε φουλ ρυθμούς.

Πάντως εφόσον η Μπάγερν περάσει τον σκόπελο της φάσης των «16» τότε ο Τούχελ θα παραμείνει στο τιμόνι μέχρι το καλοκαίρι, ακόμα κι αν οι Βαυαροί δεν κατακτήσουν τον θεσμό.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα