Φράιμπουργκ - Μπάγερν Μονάχου 2-2: Νέο «χαστούκι» στο 87', ευκαιρία να... εκτοξευτεί στο +10 η Λεβερκούζεν

kane_bayern_sad

bet365

Η Μπάγερν έφτασε πολύ κοντά στη νίκη, όμως είδε τη Φράιμπουργκ να «απαντά» στην ανατροπή και να αποσπά την ισοπαλία (2-2), κάνοντας... δώρο στη Λεβερκούζεν την ευκαιρία να «πετάξει» στο +10 στην κορυφή.

Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι η Μπάγερν Μονάχου που ετοιμάζεται σιγά σιγά να παραδώσει τα... σκήπτρα της Bundesliga! Οι Βαυαροί δεν τα κατάφεραν στην έδρα της Φράιμπουργκ και παρ'ότι γύρισαν τούμπα το ματς αρχικά, είδαν εν τέλει τους γηπεδούχους να τούς σοκάρουν με γκολ στο 87' και να παίρνουν την ισοπαλία 2-2. Με αυτόν τον τρόπο μάλιστα έκαναν κι ένα μικρό δώρο στην Μπάγερ Λεβερκούζεν, που έχει την ευκαιρία με τρίποντο κόντρα στην ουραγό Κολωνία (03/03) να... εκτοξευτεί στο +10 στην κορυφή.

Από νωρίς στράβωσε το παιχνίδι για την ομάδα του Τούχελ. Μόλις στο 12ο λεπτό ο Γκίντερ με φοβερό μονοκόμματο βολέ εκτός περιοχής νίκησε τον Νόιερ για το 1-0, ενώ η Φράιμπουργκ θα μπορούσε να βρει κι άλλο τέρμα στο πρώτο 25λεπτο. Οι Βαυαροί ισορρόπησαν σταδιακά και έφτασαν στην ισοφάριση.

Στο 35', ο Τελ με πανέμορφο μακρινό φαλτσαριστό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Η Μπάγερν βελτιώθηκε στην επανάληψη, πίεσε για την ανατροπή και, αφού σπατάλησε καλές ευκαιρίες κυρίως με Κέιν και Μουσιάλα, έφτασε σε αυτή δια... ποδός του νεαρού Γερμανού. Στο 75ο λεπτό, ο 21χρονος «χόρεψε» ανάμεσα σε τρεις αντιπάλους του μέσα στην περιοχή και πλάσαρε από δύσκολη γωνία για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Η Φράιμπουργκ ωστόσο, δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και με τρομερό γυριστό του Χέλερ στο 87ο λεπτό «πάγωσε» τους Βαυαρούς, πριονίζοντας περαιτέρω τις ελπίδες τους για τον τίτλο στην Bundesliga.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα