Νάγκελσμαν: «Ο πατέρας μου αυτοκτόνησε όταν ήμουν 20 χρονών, δεν άφησε ποτέ σημείωμα»

Νάγκελσμαν: «Ο πατέρας μου αυτοκτόνησε όταν ήμουν 20 χρονών, δεν άφησε ποτέ σημείωμα»

Ιάσονας Θεριός
julian_nagelsmann

bet365

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Γερμανίας, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, αποκάλυψε για πρώτη φορά πως πριν 16 χρόνια ο πατέρας του έβαλε τέλος στη ζωή του.

Αποκαλυπτική συνέντευξη στο Der Spiegel παραχώρησε ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, μιλώντας και για πράγματα εκτός ποδοσφαίρου, όπως η απώλεια του πατέρα του.

Ο μπαμπάς του ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής Γερμανίας εργαζόταν στις μυστικές υπηρεσίες του κράτους και έβαλε τέλος στη ζωή του ξαφνικά πριν από 16 χρόνια, χωρίς μάλιστα να δίνει εξηγήσεις με κάποιο σημείωμα.

«Συχνά σκέφτομαι εκείνη την ημέρα. Ήταν δύσκολο. Ο μπαμπάς μου δεν άφησε αποχαιρετιστήριο γράμμα, δεν υπήρχε εξήγηση. Αλλά ο τρόπος με τον οποίο αυτοκτόνησε κατέστησε σαφές ότι η ήταν πολύ σίγουρος για την απόφασή του. Αισθάνομαι πολύ άσχημα, αλλά με βοήθησε να καταλάβω ότι ήθελε οπωσδήποτε να πεθάνει και ότι δεν ήταν μια κραυγή για βοήθεια ή ένα σημάδι», είπε αρχικά ο Νάγκελσμαν που τότε ήταν 20 ετών.

«Νομίζω ότι πρέπει να σεβαστώ μια τέτοια απόφαση. Θεωρώ πως ήταν ένας συνδυασμός του φόρτου εργασίας του και της γενικής του κατάστασης. Είχε αλλάξει προς το τέλος της ζωής του. Μπορούσες να πεις ότι η πίεση της δουλειάς του τον επηρέασε. Δεν του επέτρεπαν να μιλήσει για τη δουλειά του.

Αυτός ήταν και ο λόγος που συχνά έλεγε ότι ήταν πάρα πολύ για εκείνον. Δεν μοιραζόταν τις ανησυχίες στη δουλειά του. Τελικά, αυτό τον πίεσε πολύ», είπε στη συνέχεια.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα