Bundesliga: Πίστη στα... αστεράτα όνειρα η Στουτγκάρδη με τριάρα, έσωσε τον βαθμό η Χόφενχαϊμ

Ιάσονας Θεριός
stutgart_win

bet365

Η Στουτγκάρδη έδωσε συνέχεια στο σερί της και επικρατώντας 3-1 της Μάιντς εντός έδρας παρέμεινε σταθερή στην πρώτη τετράδα. Την τελευταία στιγμή έσωσε τον βαθμό η Χόφενχαϊμ που απέσπασε το 1-1 από την Κολωνία.

Δεν λέει να αφήσει το πόδι από το γκάζι η Στουτγκάρδη που έχει κάθε λόγο να ονειρεύεται την έξοδο στο Champions League. Οι Σουηβοί, δίχως να ζοριστούν, υπέταξαν με τριάρα (3-1) τη Μάιντς εντός έδρας και με το τρίτο τους σερί τρίποντο πάτησαν ξανά γερά στην 3η θέση της Bundesliga και το +3 από την Ντόρτμουντ.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους έθεσαν γερές βάσεις νίκης οι γηπεδούχοι που χάρη στα δύο απανωτά (45+1' & 45+3') των Μίτελσταντ και Λέβελινγκ πήραν σημαντικό προβάδισμα. Ο Ουντάβ στο 73' με ακόμα ένα γκολ... περιτύλιξε το τρίποντο, ενώ το μόνο που μπόρεσε να κάνει η Μάιντς ήταν να μειώσει με τον Αζόρκ στο 76'.

Αργότερα, Χόφενχαϊμ και Κολωνία αλληλοεξουδετερώθηκαν στην έδρα της πρώτης και έμειναν στο 1-1. Οι Τράγοι βρέθηκαν πολύ κοντά στο «διπλό» που θα τους έδινε μια δόση οξυγόνου, ωστόσο, παρ'ότι άνοιξαν το σκορ με τον Φίνκγκραφε στο 79', είδαν τον Κράμαριτς να τούς ισοφαρίζει στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων και δίνει τον βαθμό στους γηπεδούχους.

Η βαθμολογία της Bundesliga

Η βαθμολογία της Bundesliga

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα