Σάντσο: Βγάζει μάτια ξανά στην Ντόρτμουντ και... ξεμπροστιάζει τον Τεν Χαγκ

Ανδρέας Σουλάι
Σάντσο

bet365

Ο Τζέιντον Σάντσο βρίσκει και πάλι τη φόρμα του στην Ντόρτμουντ, παίζει ξανά με χαμόγελο και μοιάζει να δικαιώνεται μετά την εφιαλτική περίοδο που έζησε με τον Έρικ Τεν Χαγκ.

Μονόδρομος ήταν η αποχώρηση του Τζέιντον Σάντσο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Άγγλος εξτρέμ είχε μπει στο «ψυγείο» από τον Έρικ Τεν Χαγκ ο οποίος περίμενε μια... συγγνώνη την οποία δεν άκουσε ποτέ. Οι δυο τους είχαν αναπτύξει μια μεγάλη κόντρα και δεν γινόταν να συνεχίσουν στο ίδιο περιβάλλον, με τον Σάντσο τελικά να αποχωρεί και να επιστρέψει στην Ντόρτμουντ ως δανεικός.

Το ξεκίνημα δικαιώνει τον Σάντσο

Σχεδόν δύο εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ο Σάντσο μπορεί να νιώθει δικαιωμένος για πολλούς λόγους. Χαρακτηρίστηκε μεγάλος εγωιστής από τα αγγλικά Μέσα. Βέβαια ο κύκλος του Σάντσο έχει τονίσει ουκ ολίγες φορές ότι ο Τεν Χαγκ ήταν αυτός που θέλησε να «σπάσει» οριστικά το γυαλί ανάμεσα στις δύο πλευρές. Στα δύο πρώτα του παιχνίδια με την Ντόρτμουντ μετά την επιστροφή του στη Βεστφαλία, ο Σάντσο δείχνει ξανά την κλάση του και την ποιότητα που πλήρωσε πριν από δύο καλοκαίρια η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δαπανώντας 85 εκατομμύρια ευρώ.

Στο ντεμπούτο του ο 24χρονος είχε μια ασίστ, ενώ στο χθεσινό παιχνίδι με την Κολωνία κέρδισε το πέναλτι από το οποίο ήρθε το 2-0. Αυτό που είναι πιο σημαντικό ωστόσο είναι το γεγονός ότι ο Σάντσο παίζει και πάλι με χαμόγελο. Απολαμβάνει που βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο και αυτό βγαίνει μέσα στο... τερέν, καθώς ο Άγγλος μοιάζει με τον παλιό-καλό Τζέιντον Σάντσο πριν μετακομίσει στο Μάντσεστερ.

Η δύσκολη απόφαση που πρέπει να πάρει ο Τεν Χαγκ

Εφόσον φυσικά ο Τζιμ Ράτκλιφ αποφασίσει να συνεχίσει με τον Έρικ Τεν Χαγκ, τότε ο Ολλανδός θα πρέπει να πάρει μια πολύ δύσκολη απόφαση όσον αφορά το μέλλον του Σάντσο στην ομάδα. Έαν ο Άγγλος συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό μέχρι και το τέλος του δανεισμού του, τότε ο Τεν Χαγκ θα πρέπει να σκεφτεί πολύ καλά για το τι θα κάνει με τον 24χρονο.

Είτε θα κάνει στην άκρη τον εγωισμό του και θα επαναφέρει τον Σάντσο στα πλάνα του, είτε θα ρισκάρει με την αποχωρήση του, η οποία αναμενόμενα θα φέρει και μεγάλο έλλειμμα στο business που έγινε για τον Άγγλο το καλοκαίρι του 2022, καθώς καμία ομάδα δεν θα δώσει στη Γιουνάιτεντ τα 85 εκατομμύρια που δαπάνησε για να ντύσει τον 24χρονο στα κόκκινα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα