Bundesliga: Συνετρίβη από τη Στουτγκάρδη η Φράιμπουργκ, ασταμάτητη η Λεβερκούζεν

Newsroom
freiburg_loss

bet365

Πολύ βαριά ήττα υπέστη η ευρωπαϊκή αντίπαλος του Ολυμπιακού, Φράιμπουρκ, την οποία η Στουτγκάρδη σκόρπισε με πεντάρα (5-0). Το 3X3 έκανε στην Bundesliga η Μπάγερ Λεβερκούζεν που υπέταξε, επίσης με πεντάρα, τη νεοφώτιστη Ντάρμσταντ.

Ασταμάτητη Στουτγκάρδη και τραγική Φράιμπουργκ. Οι εντυπωσιακοί Σουηβοί συνέτριψαν την αντίπαλο του Ολυμπιακού στον όμιλο του Europa League με το «επιβλητικό» 5-0, εντός έδρας και έφτασαν τους έξι βαθμούς, όσους έχουν και οι Αετοί.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 8' με το διαγώνιο σουτ του Φούριχ, στο 17' διπλασίασαν τα τέρματα τους με εξαιρετικό τελείωμα του Γκιρασί, ο οποίος πριν τη συμπλήρωση 20 λεπτών έκανε το 3-0. Στο 62' ο Φούριχ βρήκε δίχτυα για δεύτερη φορά και στο 75' ο Μιγιό διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Φράιμπουργκ: Ατουμπόλου, Σιλντίλια(46’ Σμιτ), Λίνχαρτ, Γκίντερ, Κέμπλερ, Χέφλερ, Έγκεσταϊν(73’ Βάισχαουπτ), Σαλάι(46’ Ντόαν), Χόλερ, Γκρίφο(75’ Ρολ), Γκρέγκοριτς(46’ Φίλιπ)

Συνεχίζεται η επέλαση της Λεβερκούζεν

Εντυπωσιακά συνεχίζει τις εγχώριες υποχρεώσεις της η Μπάγερ Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο, η οποία σε τρία ματς στην Bundesliga μετρά ισάριθμες νίκες με απολογισμό 11 τερμάτων! Στην τελευταία εξ αυτών, οι Ασπιρίνες διέλυσαν με 5-1 την Ντάρμσταντ εντός έδρας. Δύο τέρματα πέτυχε ο Μπόνιφεϊς που είναι καυτός στο ξεκίνημά του στη Γερμανία, από ένα οι Παλάσιος, Χόφμαν και Χλόζεκ. Σκόρερ για τους νεοφώτιστους φιλοξενούμενους χρίστηκε ο Βιλίελμσον.

«Ξέσπασμα» της Βέρντερ στη Μάιντς

Βαθμολογικός σεφτές για τη Βέρντερ. Η ομάδα της Βρέμης μετά από δυο ήττες από Μπάγερν και Φράιμπουργκ... ξέσπασε στη Μάιντς, την οποία υπέταξε με 4-0, εντός έδρας. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 4' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντουκς, στο 53' ο Τσέντερ με κεφαλιά έδωσε αέρα δυο τερμάτων στην ομάδα του, στο 82' ο Μπίτενκουρτ πέτυχε το τρίτο γκολ και δυο λεπτά αργότερα ο Ενιμά έκανε το 4-0, το οποίο έμεινε μέχρι το φινάλε.

Δεύτερο τρίποντο η Χόφενχαϊμ

Τη δεύτερη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Χόφενχαϊμ, η οποία υπέταξε τη Βόλφσμπουργκ εντός έδρας με 3-1, υποχρεώνοντάς τη στην πρώτη της απώλεια βαθμών. Οι Λύκοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 36ο λεπτό με τον Τόμας, όμως ο Μπρουκς ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και οι γηπεδούχοι γύρισαν τούμπα το ματς στην επανάληψη. Ο Μπέιερ έδωσε το προβάδισμα στο 60' και στο 74' ο Σκοφ διαμόρφωσε το 3-1, κλειδώνοντας το τρίποντο για τη Χόφενχαϊμ.

Η Μπόχουμ πήρε τον βαθμό στη «WWK Arena» με πρωταγωνιστή Ασάνο

Η Άουγκσμπουργκ στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε κατάφερε να την κάνει γκολ στην αναμέτρηση κόντρα στην Μπόχουμ. Συγκεκριμένα στο 35', ο Ντιόν Μπελίγιο πήρε την μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή και με υπέροχο τελείωμα έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Ρίμαν για το (1-0). Λίγο πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια, στο 45+3' οι φιλοξενούμενοι βρήκαν την ισοφάριση με τον Τακούμα Ασάνο, ο οποίος πήρε το... ριμπάουντ μετά το σουτ του Βίτεκ και δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να κάνει το (1-1).

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν και πάλι «κεφάλι» στο σκορ, στο 62' ο Ερμεντίν Ντεμίροβιτς με ένα υπέροχο πλασέ έγραψε το (2-1). Η Μπόχουμ δεν επηρεάστηκε από το γκολ που δέχτηκε και δύο λεπτά αργότερα έφτασε στην ισοφάριση. Ο Στίγκερ σέντραρε στον Ασάνο, ο οποίος με ένα συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ντάχμεν για το τελικό 2-2.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα