Ντόρτμουντ - Κολωνία 1-0: Λυτρώθηκε στο τέλος με Μάλεν κι έκανε ποδαρικό!

Ιάσονας Θεριός
malen_dortmund

bet365

Μπορεί να δυσκολεύτηκε, όμως χάρη στο γκολ του Ντόνιελ Μάλεν στο 88ο λεπτό η Ντόρτμουντ «λύγισε» την Κολωνία εντός έδρας και μπήκε με νίκη στη νέα σεζόν της Bundesliga.

«Ίδρωσε» αλλά έκανε... σεφτέ η Ντόρτμουντ και ξεκίνησε με νίκη τις εγχώριες υποχρεώσεις της στην Bundesliga. Οι Βεστφαλοί υποδέχθηκαν την Κολωνία στο κατάμεστο και καυτό «Signal Iduna Park» και κατάφεραν να δώσουν χαρά στους φιλάθλους, αφού έστω και στο τέλος έφτασαν στο πρώτο τρίποντο της σεζόν!

Αν και το παιχνίδι ήταν ανοιχτό και ισορροπημένο, οι δύο ομάδες δεν έφτιαξαν πολλές αξιόλογες φάσεις. Αξιοσημείωτο είναι πως η πρώτη πραγματικά καλή στιγμή στο παιχνίδι ήρθε στο 79' και ήταν για τους γηπεδούχους.

Ο Όλεσεν πήδηξε ψηλότερα από όλους μετά από εκτέλεση κόρνερ, όμως ο Κόμπελ έπεσε καλά στη γωνία του και είπε «όχι» στη δυνατή του κεφαλιά.

Οι Τράγοι δεν πήραν το προβάδισμα και λίγο αργότερα το... πλήρωσαν. Στο 88', από το κόρνερ της Μπορούσια αυτή τη φορά και την εκτέλεση του Ενμέτσα, η μπάλα έπεσε στα πόδια του Ντόνιελ Μάλεν μέσα στην περιοχή και ο Ολλανδός επιθετικός με δύσκολο τελείωμα ενώ έπεφτε πέτυχε το γκολ που έκρινε το παιχνίδι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα