Ουνιόν Βερολίνου - Σάλκε 0-0: «Φρένο» από την ουραγό για τη... συγκάτοικο της Μπάγερν

Newsroom
Ουνιόν Βερολίνου - Σάλκε 0-0: «Φρένο» από την ουραγό για τη... συγκάτοικο της Μπάγερν

bet365

Η Ουνιόν τα βρήκε σκούρα απέναντι στην ουραγό Σάλκε και έμεινε στο 0-0 στο Βερολίνο, αλλά ακόμα κι έτσι έπιασε τη Μπάγερν στην κορυφή της Bundesliga.

Ο απολογισμός έγραφε μόνο νίκες για την εντυπωσιακή Ουνιόν από την επανεκκίνηση της Bundesliga. Και η ήττα της Μπάγερν από τη Γκλάντμπαχ αποτελούσε μια ιδανική ευκαιρία για την ομάδα του Βερολίνου να συνδυάσει την έκτη σερί νίκη με επιστροφή στην κορυφή. Η ουραγός Σάλκε ωστόσο έκανε την έκπληξη και κράτησε μέχρι τέλους στο μηδέν τους γηπεδούχους που περιορίστηκαν στο 0-0 και στη... συγκατοίκηση στην κορυφή παρέα με τη Μπάγερν.

Με μοιρασμένη την κατοχή άλλωστε και τους φιλοξενούμενους έτοιμος για μάχη, η Ουνιόν δυσκολεύτηκε να παράγει ευκαιρίες, με την πρώτη ουσιαστικά φάση να έρχεται στο 23΄και σε δυνατό σουτ του Ντόεκι. Μια άστοχη προσπάθεια του Σιεμπατσέου στο 82΄ήταν η τελευταία αξιοσμείωτη προσπάθεια για τους Βερλοινέζους να πάρουν το τρίποντο, αλλά το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα