Κρίστοφ Ντάουμ: Διαγνώστηκε με καρκίνο ο πολύπειρος Γερμανός τεχνικός

Κρίστοφ Ντάουμ: Διαγνώστηκε με καρκίνο ο πολύπειρος Γερμανός τεχνικός

bet365

Μέσω ενός μηνύματος στα social media, ο άλλοτε πρωταθλητής με τη Στουτγκάρδη και τη Φενέρμπαχτσε, Κρίστοφ Ντάουμ, ανακοίνωσε πως πάσχει από καρκίνο.

Σοκ για το γερμανικό ποδόσφαιρο προκάλεσε η είδηση πως ο Κρίστοφ Ντάουμ διαγνώστηκε με καρκίνο.

Ο 69χρονος πρώην προπονητής, ο οποίος οδήγησε τη Στουτγκάρδη στην κατάκτηση της Bundesliga το 1991 και έγραψε ιστορία στην Τουρκία παίρνοντας πρωταθλήματα με Φενέρμπαχτσε (2004, 2005) και Μπεσίκτας (1995), ανακοίνωσε μέσω social media πως πάσχει από την επάρατη νόσο και ήδη υποβάλλεται σε θεραπεία, η οποία όπως δήλωσε κυλάει θετικά.

Στο παρελθόν, ο Ντάουμ ήταν ανάμεσα στους υποψήφιους για τον πάγκο της εθνικής Ελλάδος συγκεκριμένα μετά την απομάκρυνση του Κλαούντιο Ρανιέρι τον Νοέμβριο του 2014, είναι ανενεργός από το ποδόσφαιρο την τελευταία πενταετία, με τελευταίο του σταθμό την εθνική Ρουμανίας.

«Γεια σας αγαπητοί μου φίλοι

Θα ήθελα να απευθυνθώ σε σας σήμερα με ένα πολύ προσωπικό μήνυμα. Δυστυχώς, έπρεπε να αποσυρθώ από τα φώτα της δημοσιότητας τους τελευταίους μήνες, καθώς διαγνώστηκα με καρκίνο μέσα από ένα ενός check-up ρουτίνας.

Από τότε με έχει αναλάβει ο καθηγητής Γιούργκεν Βολφ και η ομάδα του στην ογκολογική κλινική της Κολωνίας και μπορώ να πως βρίσκομαι στα καλύτερα χέρια και πως η θεραπεία μου έχει πολύ καλά αποτελέσματα μέχρι στιγμής!

Με γνωρίζετε: είμαι μαχητής και θα αντιμετωπίσω την πρόκληση με αισιοδοξία και με όλη μου τη δύναμη. Γι' αυτό σας ζητώ να σεβαστείτε πως χρειάζομαι ιδιωτικότητα τώρα για να γίνω καλά όσο πιο σύντομα γίνεται. Είμαι χαρούμενος για όλα τα θετικά σας μηνύματα και σας ευχαριστώ για τη στήριξη. Μπορώ μόνο να σας συμβουλεύσω ένα πράγμα: να ελέγχετε έγκαιρα αν έχετε καρκίνο».

Στο άκουσμα της είδησης, σύσσωμη η ποδοσφαιρική Γερμανία, αλλά και η Τουρκία έστειλε μηνύματα συμπαράστασης προς τον πολύπειρο τεχνικό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα