Γκέλα η Φράιμπουργκ, στην κορυφή η Ουνιόν

Ιάσονας Θεριός
Γκέλα η Φράιμπουργκ, στην κορυφή η Ουνιόν

bet365

Η Φράιμπουργκ έμεινε στο 2-2 εκτός με την Χέρτα ενώ η Ουνιόν Βερολίνου πέρασε με 1-0 από την έδρα της Στουντγκάρδης. Βασικός ο Μαυροπάνος.

Η Φράιμπουργκ δεν κατάφερε να περάσει από την έδρα της Χέρτα Βερολίνου. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με το γκολ του Κιερέ στο 22'. Οι Βερολινέζοι όμως, στο 34' ισοφάρισαν με πέναλτι του Λουκεμπάκιο. Μάλιστα, στο 61ο λεπτό κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα χάρη στο γκολ του Σερντάρ. Το τέρμα του Σάντε στο 78' πάντως, εξασφάλισε τον βαθμό της ισοπαλίας για την Φράιμπουργκ. Η ομάδα του Στράιχ με αυτόν τον τρόπο έμεινε στη 2η θέσης της Bundesliga με τη Χέρτα να βρίσκεται στη 14η.

Η Ουνιόν Βερολίνου από την άλλη, αγχώθηκε αλλά κατάφερε να αποδράσει από την έδρα της Στουντγκάρδης, παραμένοντας στην κορυφή της Bundesliga. Βασικός και για 90 λεπτά αγωνίστηκε για τους γηπεδούχους ο Ντίνος Μαυροπάνος. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 76' για τους φιλοξενούμενους ο Τζέκελ με ωραία κεφαλιά. Η ήττα αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική για την ομάδα του Έλληνα στόπερ, που βρίσκεται στη 17η θέση της βαθμολογίας.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα