«Βροχή» από γκολ στη Βεστφαλία, «μάχη» στο Αγρίνιο με σούπερ αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα!

Newsroom
«Βροχή» από γκολ στη Βεστφαλία, «μάχη» στο Αγρίνιο με σούπερ αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα!
Μετά το χορταστικό ευρωπαϊκό τριήμερο με Champions League και Europa/Conference League, η δράση των πρωταθλημάτων επιστρέφει στο Πάμε Στοίχημα, με τις καλύτερες αποδόσεις που προσφέρθηκαν ποτέ στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Με μεγάλα ντέρμπι και δυνατές αναμετρήσεις στο κόλπο της κορυφής, άλλη μια αγωνιστική ξεκινάει στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με τις καλύτερες στοιχηματικές επιλογές από το Πάμε Στοίχημα. Μία εβδομάδα χωρίς Premier League ήταν... αρκετή και πλέον, η δράση στο Νησί συνεχίζεται με μερικά μόνο από τα προγραμματισμένα ματς της 8ης αγωνιστικής και σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες «μάχες» στις υπόλοιπες λίγκες του Top-5 και τη Super League, εστιάζουμε στα πιο αξιοπρόσεκτα σημεία, στις καλύτερες αποδόσεις που προσφέρθηκαν ποτέ από τα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Παναιτωλικός - ΑΕΚ

....

Από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της αγωνιστικής στη Super League. Οι Αγρινιώτες αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ, προερχόμενοι από διπλό στην Κρήτη επί του ΟΦΗ και επτά βαθμούς στα τελευταία τρία παιχνίδια.

Με αυτή τη συγκομιδή βρίσκεται στο +1 από την Ένωση, η οποία καλείται να αφήσει πίσω της την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν στη «Λεωφόρο» και να τα δώσει όλα για να πάει με το διπλό στη διακοπή.

Φύσει επιθετική ομάδα ο Παναιτωλικός, προσπαθεί να συνηθίσει επί Ματίας Αλμέιδα η ΑΕΚ στο νέο αγωνιστικό της πλάνο και το σίγουρο είναι ότι αμφότερες θα κυνηγήσουν την πρωτοβουλία και το γκολ. Με το ενδεχόμενο να κονταροχτυπηθούν και να... αλληλοεξουδετερωθούν να παίζει δυνατά. Η ισοπαλία στο Αγρίνιο δίνει απόδοση 3,65, ενώ αν θέλουμε να το πάμε ένα βήμα... μακριά, το στοίχημα Χ ημίχρονο Χ τελικό συναντάται σε απόδοση 5,00 στο τρέχον κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (κωδικός αγώνα 1134).

Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα

Παναθηναϊκός – Ιωνικός: Ο Σπόραρ κέρδισε πέναλτι και ο Αϊτόρ έκανε το 1-0 (vid) | Gazzetta

Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός διεύρυνε το απόλυτό του στα τέσσερα παιχνίδια και την απόστασή του στη βαθμολογία από Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Η νίκη επί της Ένωσης τον οδηγεί, πλέον, στο τελευταίο εμπόδιο πριν τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, τον ΠΑΣ Γιάννινα κι άπαντες το έχουν κυκλώσει ως ιδανική ευκαιρία για το 5X5.
Ματς που διεξάγεται στη «Λεωφόρο» (το τέταρτο από τα πέντε), εκεί που το Τριφύλλι έχει δεχθεί φέτος μόλις ένα γκολ.

Η αμυντική συνοχή, οι επιδόσεις του Μπρινιόλι και το η ομοιογένεια των Πρασίνων, παράλληλα με την έξτρα ώθηση του κόσμου, έχει καταστήσει πολύ δύσκολο για τους φιλοξενούμενους να παραβιάσουν την εστία τους. Κάτι, πάντως, που ο ΠΑΣ έδειξε να βάζει σιγά-σιγά στο ρεπερτόριό του, αφού προέρχεται από τη νίκη με 2-1 επί του Λεβαδειακού που γέμισε με αισιοδοξία και βαθμολογική ανάσα τους Γιαννιώτες.

Απέναντι στην ΑΕΚ, πάντως, δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα. Και σε αυτή την αγωνιστική ποντάρουμε στο ότι εύκολα ή δύσκολα οι γηπεδούχοι θα προσθέσουν άλλο ένα φετινό clean sheet. Επιλέγουμε, λοιπόν, το στοίχημα U 2,5 και νίκη Παναθηναϊκού (1) με απόδοση 2,82 (κωδικός αγώνα 1148).

Ντόρτμουντ - Σάλκε

Ντόρτμουντ – Σάλκε: Τα 4 στοιχεία που θα ρυθμίσουν το ντέρμπι! | Gazzetta

Ώρα για το πρώτο ντέρμπι της Κοιλάδας του Ρουρ μετά από ενάμιση χρόνο. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ και η νεοφώτιστη, πλέον, Σάλκε, αναβιώνουν το μεγάλο ντέρμπι της Βεστφαλίας, αν και με μεγαλύτερο το χάσμα ανάμεσά τους συγκριτικά με το παρελθόν.

Οι Κιτρινόμαυροι πιθανότατα θα ήθελαν να διαγράφουν την περασμένη εβδομάδα. Δύο ματς, ισάριθμες ήττες με μόλις ένα γκολ, με πιο επώδυνη αυτή από τη Λειψία στο πρωτάθλήμα (3-0). Απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, στάθηκε πολύ καλά, προηγήθηκε μέσα στο «Etihad» κι αν δεν υπήρχε ο φοβερός και τρομερός πρώην παίκτης της, Έρλινγκ Χάαλαντ, ίσως να είχε φύγει «όρθια» από το Μάντσεστερ. Σε κάθε περίπτωση το σύνολο του Έντιν Τέρζιτς έχει μπροστά του την ευκαιρία για ξέσπασμα, στο κατάμεστο «Signal Iduna Park» κι απέναντι στη συμπολίτισσα κόντρα στην οποία μετράει τρεις σερί νίκες με γκολ 11-0.

Από την πλευρά τους, πάντως, οι Βασιλικοί Μπλε έχουν αναστρέψει κάπως το αρνητικό κλίμα των πρώτων εβδομάδων της σεζόν. Προέρχονται από την πρώτη τους νίκη (3-1 την Μπόχουμ) και στις προηγούμενες δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις έφυγαν με κέρδος τον βαθμό (Στουτγκάρδη, Βόλφσμπουργκ). Φυσικά, αυτό δεν αρκεί για να τους χρίσει κάτι παραπάνω από αουτσάιντερ, αλλά θα προβάλλουν αντίσταση και δεν θα αρκεστούν σε «ταμπούρι». Ποντάρουμε στην ανάγκη της Ντόρτμουντ να αντιδράσει, στην παράδοση και τη δυναμική του ντέρμπι του «Βεστφάλεν» για πολλά γκολ. Το στοίχημα για 4-6 γκολ δίνει απόδοση 2,35 στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (κωδικός αγώνα 220).

Τότεναμ - Λέστερ

Κόντε: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του μετά την ανατροπή με την Λέστερ (vids) | Gazzetta

Η Τότεναμ απογοήτευσε στη Λισαβόνα, πέφτοντας «θύμα» της σταθερά εντυπωσιακής στην Ευρώπη, Σπόρτινγκ. Η παρένθεση του Champions League, όμως, κλείνει μέχρι τις αρχές Οκτώβρη και οι Σπερς επικεντρώνονται ξανά στην Premier League, εκεί όπου βρίσκονται στο -1 από την κορυφή μετά από έξι αγωνιστικές.

Αντίπαλός τους η Λέστερ, που βρίσκεται στο χειρότερο φεγγάρι της των τελευταίων ετών και ψάχνει ακόμα την πρώτη της νίκη.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε έχει αποδείξει ως τώρα ότι διαθέτει τον τρόπο να τα βγάζει πέρα με ομάδες πλην του Big-6 και συν τοις άλλοις, μετράει το απόλυτο βαθμών στο «Tottenham Stadium». Αυτό μάς οδηγεί στην πεποίθηση ότι θα συνεχίσει το σερί της απέναντι στις Αλεπούδες, οι οποίες βέβαια δεν παρατούν εύκολα τα όπλα στις αναμετρήσεις τους και συνηθίζουν να πηγαίνουν τουλάχιστον με το «X» στα αποδυτήρια. Γι' αυτό και επιλέγουμε το στοίχημα Χ ημίχρονο, 1 τελικό το οποίο δίνει απόδοση 3,75 (κωδικός αγώνα 1117).

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα