Οι οπαδοί της Στουτγκάρδης ταπείνωσαν εκείνους της Λειψίας με ένα πανό πάνω ακριβώς από το κεφάλι τους

Newsroom
Οι οπαδοί της Στουτγκάρδης ταπείνωσαν εκείνους της Λειψίας με ένα πανό πάνω ακριβώς από το κεφάλι τους

bet365

Δύο πανό ακριβώς πάνω από την κερκίδα των φιλοξενούμενων οπαδών σήκωσαν οι φίλοι της Στουτγκάρδης

Με έτος ίδρυσης το 2009, η Λειψία εξακολουθεί να είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο μισητούς συλλόγους της Γερμανίας [αν όχι ο πιο μισητός]. Την περασμένη Κυριακή οι οπαδοί της Στουτγάρδης δεν παρέλειψαν να το θυμίσουν στους οπαδούς της.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου του αγώνα, τρία πανό αναρτήθηκαν στο γήπεδο. Το πρώτο στην πλευρά των γηπεδούχων κι έγραφε: «Μια κερκίδα περήφανη και γεμάτη ιστορία».

Στην άλλη πλευρά, ακριβώς πάνω από τα κεφάλια των φιλοξενούμενων οπαδών, τα άλλα ήταν πιο προκλητικό. «Αφήστε εδώ τους μ@λ#κες χωρίς παράδοση» και «Μια κερκίδα γεμάτη παραδοσιακά καθάρματα» έγραφαν συγκεκριμένα και είχαν μάλιστα βέλη προς τα σημεία που βρέθηκαν λίγοι οπαδοί της Λειψίας, οι οποίοι στη συνέχεια αντέδρασαν πετώντας μερικά αντικείμενα προς την κατεύθυνση των γηπεδούχων.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι Σουηβοί υποστηρικτές κρέμασαν και το πανό με το οποίο ζητούν προς πάσα κατεύθυνση να μποϊκοτάρει το Μουντιάλ του Κατάρ: «Παρά τους περιορισμούς σας, το μήνυμα παραμένει σαφές: μποϊκοτάρετε το Κατάρ»!

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα