Αμβούργο - Χέρτα 0-2: Έκανε την ανατροπή και παρέμεινε στη Bundesliga!

Newsroom
Αμβούργο - Χέρτα 0-2: Έκανε την ανατροπή και παρέμεινε στη Bundesliga!

bet365

Παρά την ήττα με 1-0 στο Βερολίνο, η Χέρτα έφερε τούμπα τα δεδομένα στην έδρα του Αμβούργου και με τη νίκη 2-0 παρέμεινε και τη νέα σεζόν στη Bundesliga.

Για ακόμα μια φορά στα τελευταία χρόνια το Αμβούργο έφτασε στην πηγή, αλλά δεν κατάφερε να πιει νερό. Παρά τη νίκη τους με 1-0 στον πρώτο γύρο των play off ανόδου, οι Δεινόσαυροι ηττήθηκαν στη ρεβάνς με 2-0 από τη Χέρτα που... γλίτωσε τον υποβιβασμό και παρέμεινε στη Bundeliga. Ο αγώνας μάλιστα δεν θα μπορούσε να είχε ξεκινήσει καλύτερα για την ομάδα του Βερολίνου, αφού μόλις στο 4΄ο Μπογιατά έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους και ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα.

Η ψυχολογία είχε γυρίσει πλέον υπέρ της Χέρτα, η οποία πάλεψε για το δεύτερο γκολ και τελικά το πέτυχε με σκόρερ τον Πλάτενχαρντ στο 63΄. Η αποβολή του Τουσάρ για τους φιλοξενούμενους στο 90+6΄δεν ήταν αρκετή για να αλλάξει κάτι δραστικά, με τη Χέρτα να κλειδώνει τη νίκη και μαζί την παραμονή της στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας του γερμανικού ποδοσφαίρου.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα