Φράιμπουργκ: Επιστροφή στις ρίζες για Γκίντερ

Φράιμπουργκ: Επιστροφή στις ρίζες για Γκίντερ

Φράιμπουργκ: Επιστροφή στις ρίζες για Γκίντερ

bet365

Με ελεύθερη μεταγραφή το προσεχές καλοκαίρι ο Ματίας Γκίντερ θα επιστρέψει στο «σπίτι» του, την Φράιμπουργκ, αποχωρώντας από την Γκλάντμπαχ έπειτα από μια 5ετία.

Ο 28χρονος αμυντικός παρά το ενδιαφέρον που είχε προσελκύσει από πληθώρα ευρωπαϊκών συλλόγων ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου, ήθελε να ενεργήσει με το συναίσθημα και η αγαπημένη του Φράιμπουργκ ήταν το απόλυτο φαβορί.

Έπειτα από μια 5ετία στην Γκλάντμπαχ και έχοντας φύγει από το «σπίτι» του από το 2014, ο Γκίντερ πήρε τη μεγάλη απόφαση για την... ολική επαναφορά στην ομάδα που ανδρώθηκε.

Μάλιστα, με τη φανέλα του συλλόγου είχε αναδειχθεί πρωταθλητής Γερμανίας σε επίπεδο κ-19 το 2011 και το 2012, ενώ, ως παίκτης της Ντόρτμουντ κατέκτησε το Super Cup του 2015 και το Κύπελλο του 2017.

Η μεγαλύτερη στιγμή στην καριέρα του ήταν και θα παραμείνει για πάντα η παρουσία του στην Γερμανία και ο θρίαμβος της κατάκτησης του Μουντιάλ επί βραζιλιάνικου εδάφους το 2014.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα