Λεβαντόφσκι: «Πρώτη φορά ακούω για ανανέωση»

Κώστας Τόπας
Ο αθλητικός διευθυντής της Μπάερν Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, επιβεβαίωσε την πρόθεση του συλλόγου να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος βέβαια σε δηλώσεις του τόνισε ότι δεν γνωρίζει τίποτα για την ανανέωση της συνεργασίας τους...

Το περασμένο καλοκαίρι κυκλοφόρησαν φήμες περί αποχώρησης του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι από την Μπάγερν. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη, με τον 33χρονο επιθετικό να παραμένει και τη φετινή σεζόν στο ρόστερ της γερμανικής ομάδας.

Οι δύο πλευρές δεν έχουν καταλήξει ακόμα σε συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας τους, η οποία ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023.

Από την πλευρά του, ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, επιβεβαίωσε την πρόθεση του συλλόγου να ανανεώσει το συμβόλαιο του Πολωνού επιθετικού, αλλά ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ερωτηθείς για την τοποθέτηση αυτή εξέφρασε άγνοια, τονίζοντας πως δεν γνώριζε ότι η Μπάγερν θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του: «Πρώτη φορά το ακούω», ανέφερε χαρακτηριστικά o 33χρονος στράικερ των Βαυαρών.