Χέρτα - Λειψία 1-6: «Αγριεμένοι» Ταύροι κι επιστροφή στην τετράδα (vid)

Newsroom
Χέρτα - Λειψία 1-6: «Αγριεμένοι» Ταύροι κι επιστροφή στην τετράδα (vid)

bet365

Η αποβολή του Κεμπφ άφησε με 10 παίκτες τη Χέρτα στο 62' και η Λειψία το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο, μετατρέποντας το 1-1 σε 1-6 μέσα σε 25 λεπτά, για μια εμφατική νίκη που την έστειλε ξανά στην τετράδα.

Παρέλαση Ταύρων στην πρωτεύουσα. Η Λειψία διέσυρε τη Χέρτα Βερολίνου με το επιβλητικό 6-1, χάρη σε ξέσπασμα στο τελευταίο μισάωρο του ματς στο οποίο η αριθμητική ισορροπία επηρεάστηκε από την αποβολή παίκτη των γηπεδούχων.

Η ομάδα του Ντομένικο Τεντέσκο πήρε τα ηνία του σκορ στο 20', ωστόσο, στη μόλις δεύτερη τελική της εντός εστίας, η γηπεδούχος Χέρτα αιφνιδίασε και ισοφάρισε με το... καλησπέρα στο δεύτερο μέρος (48'). Ωστόσο, η φάση του 62ου λεπτού έμελλε να καθορίσει το αποτέλεσμα και το «εκκωφαντικό» σκορ. Ο Κεμπφ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα, η Λειψία κέρδισε πέναλτι και ο Ενκουνκού ευστόχησε, ανοίγοντας τον δρόμο και την... όρεξη των Ταύρων για τη συντριβή.

Ο «δαιμόνιος» Γάλλος επιθετικός έγραψε τρία λεπτά αργότερα το 1-3 από ασίστ του Όλμο, ο οποίος στο 75' χρίστηκε σκόρερ για το 1-4 και είχε και την ασίστ για το... κερασάκι της τούρτας από τον Πόουλσεν στο 89'. Ενδιάμεσα ο Χαϊνταρά με τρομερό σουτ είχε σημειώσει το πέμπτο γκολ της Λειψίας, η οποία επέστρεψε στην τετράδα με 37 βαθμούς, ισοβαθμώντας πάντως με Χόφενχαϊμ και Φράιμπουργκ.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα