Ντόρτμουντ: Θετικός στον κορονοϊό ο Τόργκαν Αζάρ

Ντόρτμουντ: Θετικός στον κορονοϊό ο Τόργκαν Αζάρ

Newsroom
Ντόρτμουντ: Θετικός στον κορονοϊό ο Τόργκαν Αζάρ

bet365

Όπως ανακοίνωσε η Ντόρτμουντ, ο Τόργκαν Αζάρ βρέθηκε σήμερα θετικός σε τεστ ανίχνευσης κορονοϊού, και ως εκ τούτου θα τεθεί εκτός των πλάνων του Μάρκο Ρόζε για τον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Δύο μόλις μέρες μετά την ανακοίνωση του Πεπ Γκουαρδιόλα ότι ο Κέβιν Ντε Μπρόινε βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό μετά από το ταξίδι στην πατρίδα του για τα ματς της εθνικής του ομάδας, βρέθηκε και δεύτερος Βέλγος φορέας της COVID-19. Ο λόγος για τον εξτρέμ της Ντόρτμουντ, Τόργκαν Αζάρ, ο οποίος αν και αγωνίστηκε κανονικά στο σαββατιάτικο παιχνίδι απέναντι στην Στουτγκάρδη, εντούτοις βρέθηκε θετικός λιγότερες από 48 ώρες αργότερα.

Ο σύλλογος ενημέρωσε ότι ο παίκτης δεν θα μπορεί να δώσει το παρών στον αγώνα του Champions League με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας την Τετάρτη, αλλά ήθελε επίσης να μεταφέρει ηρεμία, λέγοντας ότι ο Βέλγος δεν είχε καμία επαφή με κανέναν συμπαίκτη του στη Ντόρτμουντ την Κυριακή ή την Δευτέρα, και ως εκ τούτου δεν υπάρχει κίνδυνος κρούσματος εντός του συλλόγου.

Παράλληλα, η ανακοίνωση της Μπορούσια κατέστησε σαφές ότι όλοι οι παίκτες, τόσο της πρώτης όσο και της δεύτερης ομάδας, όπως και τα αντίστοιχα προπονητικά τιμ τους είναι 100% εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες. Επομένως δεν απαιτούνται περαιτέρω μέτρα καραντίνας, καταλήγει η ανακοίνωση των Βεστφαλών.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα