Γκλάντμπαχ - Στουτγκάρδη 1-1: Βαθμός με γκολάρα Μαυροπάνου (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
Η Γκλάντμπαχ ήταν σαφώς ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, όμως η «ψυχωμένη» Στουτγκάρδη του Μαυροπάνου απέσπασε τον βαθμό.

Στο Γκλάντμπαχ η Μπορούσια αναδείχθηκε ισοπάλη με σκορ 1-1 με τη Στουτγκάρδη στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Bundesliga. Oι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, όμως η μπάλα δεν τους έκανε τη... χάρη.

Η πρώτη μεγάλη φάση για τη Μπορούσια έγινε στο 12' με τον Νετζ να αστοχεί από πλεονεκτική θέση. Τρία λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν μπροστά από το... πουθενά. Ο Kωνσταντίνος Μαυροπάνος με έναν «κεραυνό» στην αριστερή γωνία του Σόμερ έβαλε μπροστά την ομάδα του. Η Γκλάντμπαχ πίεσε για το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο ήρθε στο 43'. Ο Γιόνας Χόφμαν με σουτ μέσα από την περιοχή, ισοφάρισε σε 1-1, το οποίο ήταν και το αποτέλσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Κυριαρχία χωρίς ουσία για τη Γκλάντμπαχ

Στο δεύτερο ημίχρονος υπήρχε μόνο μια ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Η Μπορούσια ήταν κυρίαρχη αλλά δεν μπόρεσε να βρει το γκολ της νίκης.

Στι 51' ο Στιντλ από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ στο 55' ήταν η σειρά του Κονέ να αστοχήσει. Ο Πλεά θα μπορούσε να δώσει στην ομάδα του τη νίκη, όμως στο 69' η προσπάθεια του πέρασε άουτ και στο 78' είδε τον Μπρέντλοου να τον σταματά με φανταστική απόκρουση.

Η Γκλάντμπαχ έκανε 31 τελικές προσπάθειες στον αγώνα, όμως δεν κατάφερε να βρει το γκολ που θα της χάριζε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Η Στουτγκάρδη του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου, μπορεί να δυσκολεύτηκε αλλά κατάφερε να φύγει από μια δύσκολη έδρα με έναν πολύτιμο βαθμό.