Χέρτα: Οι ανεμβολίαστοι παίκτες θα πληρώνουν από την τσέπη τους τα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού

Κώστας Τόπας
Χέρτα: Οι ανεμβολίαστοι παίκτες θα πληρώνουν από την τσέπη τους τα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού

bet365

Η διοίκηση της Χέρτα αποφάσισε για τους παίκτες οι οποίοι αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο, να πληρώνουν από την τσέπη τους τα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού.

Σκληρή απόφαση από τους διοικούντες την Χέρτα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της «Bild», βλέπουν ορισμένους ποδοσφαιριστές ομάδας, να μην έχουν εμβολιαστεί ακόμα.

Γι' αυτό και αποφάσισαν να πληρώνουν τα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού με τη μέθοδο μοριακού ελέγχου από την τσέπη τους, όσοι αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο, κατά της πανδημίας.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της DFL, οι εξετάσεις θα πρέπει να πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα και το κόστος αυτών ανέρχεται στα 70 ευρώ. Με άλλα λόγια, αυτό ενδέχεται να κοστίσει πάνω από 1.600 ευρώ το μήνα σε όσους αρνούνται τον εμβολιασμό.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

@Photo credits: Video Screen

BUNDESLIGA NEWS FEED