Bundesliga: «Ελληνική» ισοπαλία για Μπόχουμ-Στουτγκάρδη, τριάρα η Φράιμπουργκ (vid)

Newsroom
Bundesliga: «Ελληνική» ισοπαλία για Μπόχουμ-Στουτγκάρδη, τριάρα η Φράιμπουργκ (vid)

bet365

Η Μπόχουμ των Λαμπρόπουλου - Σταφυλίδη έμεινε στο 0-0 απέναντι στη Στουτγκάρδη του Ντίνου Μαυροπάνου κι αμφότερες συνέχισαν τη φετινή σεζόν με μόλις μία νίκη. Τριάρα πεντάδας η Φράιμπουργκ.

Χωρίς νικητή και σκορ έληξε η «ελληνική» μονομαχία της Bundesliga, ανάμεσα σε Μπόχουμ και Στουτγκάρδη. Βασίλης Λαμπρόπουλος και Κώστας Σταφυλίδης από τον πάγκο, Ντίνος Μαυροπάνος από το αρχικό σχήμα, τέθηκαν αντιμέτωποι για πρώτη φορά στα γερμανικά γήπεδα, αλλά καμία πλευρά δεν γεύτηκε τη χαρά της νίκης. Ο στόπερ των γηπεδούχων έμεινε στον πάγκο, με τον Σταφυλίδη να περνά στο ματς ως αλλαγή στο 84 και την άμυνα της Μπόχουμ να διατηρεί μέχρι τέλους το μηδέν στην εστία της. Κι αυτό διότι στο 55' το γκολ του Ντίνου Μαυροπάνου ακυρώθηκε ορθώς για επιθετικό φάουλ, καθώς ο διεθνής αμυντικός έκανε επαφή με το χέρι. Έτσι, οι δύο ομάδες συνέχισαν με μόλις μία νίκη μετά τις πρώτες έξι αγωνιστικές.

Αντίθετα, η εκπληκτική Φράιμπουργκ διεύρυνε το αήττητό της στα έξι παιχνίδια, με εμφατική τριάρα απέναντι στην Άουγκσμπουργκ. Η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ «καθάρισε» τους Βαυαρούς με τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο από Κούμπλερ (6'), Χόλερ (25') και Γκρίφο (33' πεν.) κι έτσι ανέβηκε στην 5η θέση της φετινής Bundesliga, απέχοντας μόλις έναν βαθμό από τη 2η Λεβερκούζεν.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα