Γκλάντμπαχ - Αρμίνια Μπίλεφελντ 3-1: Τρίποντο ανάσα για τα Πουλάρια

Newsroom
Γκλάντμπαχ - Αρμίνια Μπίλεφελντ 3-1: Τρίποντο ανάσα για τα Πουλάρια

bet365

Πρώτο τρίποντο στη σεζόν για τη Γκλάντμπαχ που επικράτησε 3-1 της Αρμίνια Μπίλεφελντ και ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Επιτέλους.. νίκη για τη Γκλάντμπαχ. Τα Πουλάρια έσπασαν το ρόδι για τη φετινή σεζόν, επικρατώντας 3-1 της Αρμίνια Μπίλεφελντ και πήραν το πρώτο τους τρίποντο έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους αναδείχθηκε ο Στιντλ, με δυο προσωπικά του γκολ οδήγησε την ομάδα του στη νίκη και συγχρόνως μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο Γερμανός άνοιξε το σκορ στο 36', όμως οι φιλοξενούμενοι βρήκαν την απάντηση λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου με τον Οκουγκάβα (45').

Ο αρχηγός της Γκλάντμπαχ όμως δεν είχε πει την την τελευταία του λέξη και βρήκε ξανά δίχτυα στο 69' βάζοντας εκ νέου σε θέση οδηγού το σύνολο του Χούτερ. Τρία λεπτά αργότερα, ο Ζακάρια «σφράγισε» τους τρεις βαθμούς για τους γηπεδούχους, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Έσπασε το ρόδι η Χέρτα

Πρώτο τρίποντο και για τη Χέρτα, η οποία επικράτησε με τη σειρά της 3-1 της Μπόχουμ και εξασφάλισε τους πρώτους της βαθμούς για τη φετινή σεζόν. Τα δυο πρώτα γκολ για την ομάδα του Βερολίνου πέτυχε ο Σένταρ μέσα σε ένα εκρηκτικό πεντάλεπτο (37', 42'), προτού μειώσει ο Ζόλερ στο 59' για τους γηπεδούχους. Το τελικό σκορ (3-1) διαμόρφωσε ο Μαολίντα, δώδεκα λεπτά πριν το φινάλε.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα