Σάλκε - Αμβούργο 1-3: Ήττα με ανατροπή στο ντέρμπι πρεμιέρας για Γραμμόζη (vid)

Σάλκε - Αμβούργο 1-3: Ήττα με ανατροπή στο ντέρμπι πρεμιέρας για Γραμμόζη (vid)

bet365

Μπροστά σε 20.000 θεατές της, η Σάλκε του Δημήτρη Γραμμόζη προηγήθηκε από νωρίς, αλλά τελικά δεν απέφυγε την ήττα με ανατροπή από το Αμβούργο (1-3) στο ντέρμπι των «μεγάλων» της Τσβάιτε Λίγκα.

Αρνητική πρεμιέρα για τη Σάλκε του Δημήτρη Γραμμόζη στην επιστροφή της στη 2η κατηγορία μετά από 10.995 ημέρες! Οι Βασιλικοί Μπλε ηττήθηκαν με ανατροπή στο 86' από το Αμβούργο (1-3), σε ένα πάλαι ποτέ ντέρμπι της Bundesliga που διεξήχθη μπροστά σε 20.000 οπαδούς των γηπεδούχων (το 1/3 της χωρητικότητας της «Veltins Arena», παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ μόλις από το 7'.

Ο πρώην παίκτης του Αμβούργου, Σάιμον Τερόντε, έβαλε μπροστά τη Σάλκε που είδε τον κίπερ της, Λάνγκερ, να αποκρούει το πέναλτι του Γκλάτσελ στο 28' και να στέλνει την ομάδα του Έλληνα τεχνικού με προβάδισμα στα αποδυτήρια. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι ήταν συνολικά ανώτεροι, είχαν τον έλεγχο του αγώνα μετά το «σοκ» του 1-0 και πιστοποίησαν την ανωτερότητά τους με τρία γκολ στο δεύτερο μέρος.

Ο Γκλάτσελ πήρε εκδίκηση στο 53', ο Χέιερ έδωσε την καθοριστική βολή στο 86' κι ενώ οι γηπεδούχοι απείλησαν δύο φορές μέσα σε ένα λεπτό για την ισοφάριση, ο Γιάτα έγραψε τελικά στο 90' το τελικό 1-3.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα