Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (29/03) στο Gazzetta

Newsroom
πρωτοσέλιδα

bet365

Το μεγάλο διπλό του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι και ο τελικός του Κυπέλλου στα σημερινά αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Θρυλικό διπλό στο Βελιγράδι, πάει για κεκλεισμένων ο τελικός Κυπέλλου

Sport Day: Θρύλος! Συγκλονιστικός Ολυμπιακός στο Βελιγράδι, γονάτισε Ομπράντοβιτς, Πάντερ και κόντρα διαιτησία για να φτάσει στην ανατροπή της χρονιάς! Ξανά χωρίς κόσμο! Το Πανθεσσαλικό δεν πληροί τις προϋποθέσεις του νέου αθλητικού νόμου και πάμε ολοταχώς προς κεκλεισμένων των θυρών.

Live Sport: Κάτι μαγικό! Με συγκλονιστική ανατροπή από το -14, ο Ολυμπιακός άλωσε το Βελιγράδι και κράτησε ζωντανές τις ελπίδες του για τετράδα. Όλοι «αδειάζουν» τον τελικό. Απίστευτο και όμως... ελληνικό. Αστυνομία, ΕΠΟ, ΠΑΕ ΠΑΟ και ΠΑΕ Άρης με τη στάση τους οδηγούν προς τη διεξαγωγή κεκλεισμένων των θυρών στο Πανθεσσαλικό.

Φως των Σπορ: Τεράστιο διπλό στο πύρινο Βελιγράδι! Συγκλονιστικός ο Ολυμπια-Γκος! Αν και βρέθηκε στο -13 στο 30' ο Ολυμπιακός κατόρθωσε να γυρίσει το ματς με ρεσιτάλ μπάσκετ στην τελευταία περίοδο.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Ήρωες! Μαγκική ανατροπή! Τίποτα δεν σταματά αυτή την ομαδάρα για το Βερολίνο! Ψυχάρες οι παίκτες του Μπαρτζώκα γύρισαν από το -13 και νίκησαν την εχθρική διαιτησία και τους 20.000 οπαδούς του... ΠΑΟΚ.

Ώρα των Σπορ: Με την αύρα του Θεού και τη δίψα του Λιβάι! Ο Γκαρσία που είναι πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ στα ντέρμπι «οπλίζει» και ο Θωμάς Μαύρος με τα 15 γκολ απέναντι στον Ολυμπιακό έδωσε το σύνθημα χθες στα Σπάτα.

Metrosport: Φιάσκο! Χοντρά παιχνίδια για την έδρα του τελικού και τις συνθήκες διεξαγωγής του! Τελική επίθεση. Άπαντες παρόντες και πάλι στον ΠΑΟΚ, ρίχνουν αποφασιστικό σύνθημα για πλέι οφ και Κλαμπ Μπριζ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα