Άνοιξε η νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Άνοιξε η νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Newsroom
Άνοιξε η νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ

bet365

Με ανακοίνωσή της, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έκανε γνωστή την έναρξη της διαδικασίας αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας όπου και πάλι ο στόχος είναι η συγκέντρωση ενός ποσού της τάξεως των 500.000 ευρώ.

Είναι η δεύτερη φορά σε βάθος ενός χρόνου που η ΚΑΕ ΠΑΟΚ απευθύνεται στη μάζα των φιλάθλων της ομάδας για να αντλήσει οικονομική στήριξη και με σκοπό την αποπληρωμή των χρεών της εταιρίας. Στην πρώτη είχε εξασφαλίσει το ποσό των 500.000 ευρώ μέσα από τη στήριξη των φίλων της ομάδας και ακόμη τόσα από την οικογένεια Σαββίδη. «Όταν ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ, μίλησε η ψυχή και η καρδιά του ΠΑΟΚΤΣΗ! Μαζί πετύχαμε το πρώτο θαύμα και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα πετύχουμε ξανά! Η αγάπη μας για τον ΠΑΟΚ είναι αυτό που μας ενώνει.

Το όραμά μας για να γίνει και πάλι ο ΠΑΟΚ πρωταγωνιστής μας δίνει δύναμη και ελπίδα ότι το αύριο, μπορεί και πρέπει να είναι καλύτερο. Είναι στο χέρι μας! Από σήμερα, Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022 ξεκινά η διαδικασία της νέας Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου (ΑΜΚ) της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με δημόσια εγγραφή. Στην Αύξηση μπορεί να συμμετέχει οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο, με ελάχιστη συμμετοχή 10€, ποσό που αντιστοιχεί σε 2 μετοχές ονομαστικής αξίας 5€ εκάστη.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μπορούν να αγοράσουν όσες μετοχές θέλουν, καταθέτοντας το ανάλογο ποσό, π.χ.: 25€ (5 μετοχές), 40€ (8 μετοχές), 100€ (20 μετοχές). Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μπορούν να αγοράσουν ΟΣΕΣ μετοχές θέλουν και ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ θέλουν, έως του ποσού των 500.000€. Η καταβολή του ποσού θα γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας (Δικαιούχος ΚΑΕ ΠΑΟΚ)..», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ΚΑΕ.

Για περισσότερες πληροφορίες, εδώ μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες που αφορούν τον τρόπο αγοράς μετοχών.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα