Τελευταίο χρονικά ματς του Σιόβα στις 27 Ιουλίου!

Δημήτρης Τομαράς
Τελευταίο χρονικά ματς του Σιόβα στις 27 Ιουλίου!

bet365

Ο Δημήτρης Σιόβας έχει καταγράψει φέτος μόνο 40 αγωνιστικά λεπτά στον αγώνα με την Χαποέλ Μπερ Σεβά στις 27 Ιουλίου! Θα είναι στον πάγκο ως μία έξτρα λύση αριστεροπόδαρου αμυντικού.

Ήταν το πρώτο χρονικά παιχνίδι με την ομάδα από το Ισραήλ και το τελευταίο για φέτος και μέχρι τώρα του Δημήτρη Σιόβα. Έκτοτε ο έμπειρος στόπερ και λόγω σειράς τραυματισμών αλλά και λόγω του ότι δεν ήταν στις πρώτες επιλογές για τους στόπερ έμενε off.

Σε εκείνον τον αγώνα της 27ης Ιουλίου είχε παίξει 40 λεπτά. Ο Γιάννης Μανιάτης από την άλλη που παραμένει εκτός βασικών πλάνων έχει ως τελευταίο αγώνα χρονικά αυτόν της 3ης Αυγούστου με την Χαποέλ Μπερ Σεβά, τον επαναληπτικό.

Ως προς την αποστολή με τον ΠΑΟΚ φαίνεται πως ο Σιόβας θα είναι στον πάγκο ως μία παραπάνω λύση για αριστεροπόδαρο αμυντικό. Λογικά από την 20άδα θα... κοπούν οι Ομάρ και Μπουχαλάκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα