Πρώτη δοκιμή με 4-3-3

Πρώτη δοκιμή με 4-3-3

Πρώτη δοκιμή με 4-3-3

bet365

Τις πρώτες του σκέψεις για τον αγώνα με τη Λάρισα φανέρωσε στην προπόνηση της Πέμπτης ο Τιμούρ Κετσπάγια, που σκέφτεται αλλαγή συστήματος.

Το ματς της Δευτέρας είναι εξαιρετικά σημαντικό για την ΑΕΚ, η οποία δεν έχει περιθώριο για νέα γκέλα. Οχι μόνο βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά αφού σε μια τέτοια περίπτωση το κλίμα θα γίνει πολύ βαρύ για όλους. Οπως και να έχει, οι Κιτρινόμαυροι προετοιμάζονται για να πάνε στη Θεσσαλία και να κάνουν αυτό που πρέπει, με τον Κετσπάγια να σκέφτεται αλλαγή συστήματος.

Παίξε νόμιμα με απεριόριστα ειδικά στοιχήματα στην Sportingbet!

Αυτό, τουλάχιστον, έδειξε την Πέμπτη στα Σπάτα αφού η πρώτη δοκιμή ενόψει Λάρισας ήταν με σύστημα 4-3-3. Σε αυτό, ο Γιόχανσον ήταν ο κόφτης με τους Μπακασέτα-Μάνταλο δίπλα του και οι Πλατέλλας-Χριστοδουλόπουλος αποτελούσαν τα στηρίγματα του προωθημένου Αλμέιδα. Μέχρι τη Δευτέρα, πάντως, η Ενωση έχει μπροστά της άλλες τρεις προπονήσεις, πράγμα που σημαίνει ότι ο Κετσπάγια μπορεί να δοκιμάσει κι άλλα σχήματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα