Τα... σπρώχνει σε Σιώπη ο Πανιώνιος!

Gazzetta team
Τα... σπρώχνει σε Σιώπη ο Πανιώνιος!

bet365

Προσφορά που φτάνει τις 100.000 ευρώ τον χρόνο για διετές συμβόλαιο κατέθεσε στον Μανώλη Σιώπη ο Πανιώνιος, δείχνοντάς του πόσο θέλει να τον κρατήσει στη Νέα Σμύρνη.

Θεωρείται και όχι άδικα ως ένας από τους κορυφαίους του Πανιωνίου τα τελευταία δύο χρόνια, διάστημα που τόσο αυτός, όσο και η ομάδα του εντυπωσιάζουν. Το συμβόλαιό του ωστόσο λήγει το προσεχές καλοκαίρι και στη Νέα Σμύρνη έδειξαν στον Μανώλη Σιώπη πόσο θέλουν να τον κρατήσυν. Του έκαναν σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Goal» πρόταση που φτάνει τα 100.000 ευρώ, την στιγμή που νεαρός αμυντικός μέσος έπαιρνε ως τώρα 35.000 συν 5.000 ανά 15 συμμετοχές.

Μιλάμε για διπλασιασμό των αποδοχών και με διετές συμβόλαιο και μένει να δούμε αν ο παίκτης πει το ναι ή αν τελικά τον δελεάσουν οι λεγόμενες μεγάλες ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Όσον αφορά τους... κυανέρυθρους, διετή συμβόλαια έχουν προτείνει και στους Ανσαριφάρντ και Ρισβάνη, παίκτες που επίσης έχουν κάνει την διαφορά στην Πλατεία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα