«Δώσαμε τον Νομπόα σχεδόν τσάμπα»!

«Δώσαμε τον Νομπόα σχεδόν τσάμπα»!

bet365

Στη Ρωσία συνεχίζονται οι αναφορές γύρω από τις σχέσεις του Ιβάν Σαββίδη με τη Ροστόφ και τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του. Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη για τη μεταγραφή του Νομπόα.

Η ρωσική ιστοσελίδα «moscow-post» στις οικονομικές «σελίδες» παίρνοντας αφορμή από την σχεδόν βέβαιη αποχώρηση του Σαββίδη και της εταιρείας «Agrocom» από την ποδοσφαιρική ομάδα του Ροστόφ, σκιαγραφεί το προφίλ του Έλληνα ομογενή επιχειρηματία.

Άλλωστε, το θέμα καταλήγει με την επισήμανση του αρθρογράφου, Ντμίτρι Σιμπίροφ, γύρω από ενδεχόμενες πολιτικές βλέψεις του Ιβάν Σαββίδη για τη δημιουργία κόμματος στην Ελλάδα!

«Η ποδοσφαιρική ομάδα της Ροστόφ βρίσκεται και πάλι υπό την απειλή να χάσει ένα μεγάλο μέρος της χρηματοδότησης της. Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας "AGROCOM", Ιβάν Σαββίδης είπε ότι σκοπεύει να διακόψει κάθε σχέση, καθώς η ομάδα δεν εκπληρώνει τις χορηγικές υποχρεώσεις της», αναφέρεται στο ξεκίνημα του θέματος, με τον 57χρονο επιχειρηματία να επισημαίνει, ότι ακόμη δεν έχει παρθεί η τελική απόφαση.

Ο Σαββίδης επιβεβαίωσε την οικονομική βοήθεια προς τη Ροστόφ, που έφτασε τα100 εκατομμύρια ρούβλια (περίπου 1,6 εκατ. ευρώ). «Είναι αλήθεια, αλλά πιστεύω ότι πληροφορίες σχετικά με το θέμα θα πρέπει να δώσουν τα στελέχη του συλλόγου. Θεωρώ πολύ δύσκολο να υπάρχει περαιτέρω βοήθεια από την πλευρά μου. Τους έχουμε, ήδη, δώσει τον Νομπόα, σε μία τιμή σχεδόν δυόμισι φορές λιγότερο από ό, τι άξιζε πλέον της επένδυσης των 100.000.000 ρουβλιών», υποστήριξε ο μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου».

Ο Κριστιάν Νομπόα παραχωρήθηκε το καλοκαίρι του 2015, ύστερα από μόλις 6 μήνες στον ΠΑΟΚ, στη Ροστόφ αντί του ποσού του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, όπως είχε αναφερθεί εκείνο το διάστημα από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ.

Οι Ρώσοι πλήρωσαν το μισό κόστος της μεταγραφής και μέχρι πριν από ένα μήνα όφειλαν στον ΠΑΟΚ περίπου 770 χιλιάδες ευρώ, με τον επικεφαλής της διοίκησης, Ίγκορ Γκουσκόβ, να δηλώνει ότι θα ζητούσε εκ νέου τη βοήθεια του, καθώς η ελληνική ομάδα με έγγραφό της απαιτούσε την καταβολή των χρημάτων.

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα