Μπονούτσι: «Ο μικρός μου έδωσε δύναμη»

Παναγιώτης Παλλαντζάς
Για πρώτη φορά ο Λεονάρντο Μπονούτσι μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο μικρότερος γιος του, λέγοντας πως όλο αυτό του υπενθύμισε κάποια πράγματα.

Ο μικρός Ματέο, δύο ετών, έδωσε μάχη για τη ζωή του το περασμένο δίμηνο αλλά τελικά όλα δείχνουν να πάνε καλά. Ο Μπονούτσι είχε αποφύγει μέχρι τώρα να κάνει την παραμικρή αναφορά για αυτό το θέμα αλλά το έκανε στη συνέντευξη Τύπου της εθνικής Ιταλίας την Τρίτη, συγκρατώντας με δυσκολία τα δάκρυα.

«Αυτό που πέρασα τους τελευταίους δύο μήνες μου έδωσε τεράστια δύναμη και για αυτό θέλω να ευχαριστήσω τον Ματέο, τον αδερφό του και την σύζυγο μου. Ηταν πολύ δύσκολες στιγμές και παλέψαμε όλοι μαζί. Ο Ματέο μου μετέδωσε πολύ δύναμη, όπως ο Λορέντσο (σ.σ. ο άλλος γιος) και η σύζυγος μου. Τέτοιες στιγμές σε ωριμάζουν κι άλλο και σου υπενθυμίζουν τις πραγματικές αξίες της ζωής. Το ποδόσφαιρο είναι σημαντικό, ναι, είναι κάτι στο οποίο θέλω πάντα να βελτιώνομαι αλλά αυτό που γίνεται στη ζωή είναι πολύ πιο σημαντικό από μια λάθος πάσα ή ένα λάθος μαρκάρισμα. Οταν είσαι καλά στο μυαλό και στην καρδιά μπορείς να αντιμετωπίσεις τα πάντα».