H πρωτιά δίνει ηρεμία

H πρωτιά δίνει ηρεμία

Νίκος Αθανασίου
H πρωτιά δίνει ηρεμία

bet365

Το ματς στο Βίγκο πέρασε στην ιστορία και ο Παναθηναϊκός με το «τρίποντο»-μονόδρομο την Κυριακή κόντρα στον Αστέρα θα πάει πρωτοπόρος στην διακοπή, κερδίζοντας χρόνο.

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε το καλό του ευρωπαϊκό πρόσωπο στο Βίγκο, ωστόσο, παρά την πολύ καλή εμφάνιση, ηττήθηκε, έμεινε χωρίς βαθμό στον όμιλο και πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις το κλίμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό. Εξάλλου, οι «πράσινοι» δεν νίκησαν ούτε στο Αγρίνιο και δύο παιχνίδια χωρίς νίκη είναι... πολλά, ανεξάρτητα από τις ειδικές συνθήκες που διαμορφώθηκαν στις εν λόγω αναμετρήσεις.

Το χειροκρότημα του Αντρέα Στραματσόνι στα αποδυτήρια του «Μπαλαϊδος» έφτιαξε κάπως την ψυχολογία των παικτών αλλά ο Ιταλός ξέρει πως αυτό δεν φτάνει και αναμένεται να κάνει... πλύση εγκεφάλου στο Κορωπί, ώστε η απογοήτευση να μετατραπεί σε θέληση για απαντήσεις!

Το παιχνίδι κόντρα στην Θέλτα πέρασε, λοιπόν, στην ιστορία και αυτό της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία, ώστε, το «τριφύλλι» να επιστρέψει στις νίκες, να συνδυάσει την βελτίωση της Ισπανίας με το «τρίποντο» και να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ακόμη και μόνο του αν «βοηθήσουν» τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Είναι σημαντικό για τον Παναθηναϊκό να πάει πρώτος στην διακοπή του πρωταθλήματος, όπου θα έχει ένα μεγάλο διάστημα να συνεχίσει να δουλεύει με ηρεμία και να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερος στην επανέναρξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα