Τρπισόφσκι: «Πολύ απογοητευμένος»

Σταύρος Σουντουλίδης
Τρπισόφσκι: «Πολύ απογοητευμένος»

bet365

Ο τεχνικός της Σλόβαν Λίμπερετς Γίντριχ Τρπισόφσκι δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του όχι μόνο για την ήττα από τον ΠΑΟΚ, αλλά και συνολικά για τα δύο έως τώρα αποτελέσματα της ομάδας του. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ.

Ο Τσέχος μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου ανέφερε: «Αν μπορούσα να βαθμολογήσω την απογοήτευσή μου, θα έβαζα δέκα. Παίξαμε δυο καλά παιχνίδια και στο ένα μας ισοφάρισαν στο 93’ και στο δεύτερο χάσαμε στο τέλος».

Για την εικόνα της ομάδας του μετά από την ίωση που υπήρξε: «Τους βγάζω το καπέλο. Δείξαμε ότι έχουμε καλή φόρμα. Έδωσαν τα πάντα. Τέσσερις με πέντε παίκτες ήταν εξαντλημένοι αλλά αντέξαμε μέχρι το τέλος. Στη πρώτη φάση ήμασταν φρέσκοι αλλά μετά το 75’ μας εγκατέλειψαν οι δυνάμεις μας».

Για το πως εξηγεί την ήττα από τον ΠΑΟΚ: «Σίγουρα παίζει ρόλο η αποτελεσματικότητα των παικτών. Δεχθήκαμε το γκολ της ισοφάρισης με πέναλτι. Εμείς είχαμε ευκαιρίες, είχαμε ένα δοκάρι αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν πιο ουσιαστικός στα τελειώματα των φάσεων».

Για το αν έχει η ομάδα του πλέον πιθανότητες πρόκρισης: «Ελπίζω ότι θα είμαστε στο παιχνίδι της πρόκρισης μέχρι το τέλος. Έχουμε τέσσερα παιχνίδια. Η Φιορεντίνα είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου, η πιο ποιοτική. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα θέλουμε τουλάχιστον δυο νίκες στα επόμενα παιχνίδια. Χρειάζεται και τύχη. Η ήττα από τον ΠΑΟΚ μας στεναχώρησε. Στο δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ ο Εκπάι έκανε δυο λάθη, με αποτέλεσμα το αριστερό μπακ του ΠΑΟΚ να κάνει τη σέντρα και να δεχθούμε γκολ που μας πλήγωσε».

Για το αν θα βρίσκεται... κανονικά στο πάγκο της ομάδας του στον αγώνα που έχει στο πρωτάθλημα και απάντησε πως: «Σίγουρα θα είμαι εδώ...».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα